ΣΤΗΛΕΣ

Σε κινούμενα σχέδια... Ροναλντίνιο-Ρονάλντο!

Σε κινούμενα σχέδια... Ροναλντίνιο-Ρονάλντο!
Ροναλντίνιο-Ρονάλντο-Καρτούν

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα έβγαλε παιχνίδι-καρτούν με πρωταγωνιστές τους... Ροναλντίνιο και Ρονάλντο (vid)!

Αυτό μπορούμε κάλλιστα να το αντιληφθούμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το τελευταίο διάστημα, όπου οι δύο άσοι της "σελεάο" διάγουν εντελώς διαφορετικές πορείες.
Από την μία πλευρά έχουμε τον Ροναλντίνιο, ο οποίος υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν, γνωρίζοντας μάλιστα την αποθέωση από 30.000 και πλέον οπαδούς των "ροσονέρι"που συνέρευσαν στο "Σαν Σίρο" για να τον αποθεώσουν κατά την παρουσίασή του αλά... Χόλυγουντ.

Στον αντίποδα είναι ο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Μάρτη φορώντας τη φανέλα της Μίλαν (θα μείνει εκτός γηπέδων μέχρι το τέλος του 2008), με το "φαινόμενο" να είναι πλέον υπέρβαρος και να... συγκινεί με τα παραπανίσια κιλά του τα αδηφάγα ΜΜΕ, που δεν χάνουν την ευκαιρία να διακωμωδήσουν το παρουσιαστικό του.

Πού θα μπορούσαν αυτοί οι δύο παίκτες (οι οποίοι πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2002 με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας) να συνυπάρξουν τώρα;

Την απάντηση έδωσε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, η οποία έβγαλε νέο παιχνίδι... καρτούν με πρωταγωνιστές το συγκεκριμένο δίδυμο, όπου βλέπουμε τον Ρονάλντο -μεταξύ άλλων- να χορεύει παρά την... τεράστια κοιλιά του, έχοντας ως παρτενέρ τον Ροναλντίνιο.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ