ΣΤΗΛΕΣ

Σαν δυο σταγόνες νερό

Σαν δυο σταγόνες νερό

Οι Ντιέγκο Σιμεόνε και Χέρμαν Μπούργος έκαναν ακριβώς τις ίδιες κινήσεις προς τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα με την Χετάφε. Δείτε και θα καταλάβετε (VIDEO).

Πρόκειται για έναν από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στους πάγκους ομάδων. Ο ένας ξέρει τον άλλον σαν κάλπικη δεκάρα και αυτό αποτυπώνεται με την εικόνα της ομάδας τους πάνω στο χορτάρι. Εκεί, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Οι Ντιέγκο Σιμεόνε και Χέρμαν Μπούργος... παίζουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές την ώρα του αγώνα. Είναι όρθιοι, πηγαίνουν πάνω-κάτω, δίνουν συνεχώς οδηγίες, κάνουν μορφασμούς και γενικά είναι κάτι παραπάνω από εκφραστικοί.

Είναι μάλιστα τέτοια η μεταξύ τους σχέση και ταιριάζει τόσο πολύ η ιδιοσυγκρασία τους, ώστε να κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα, χωρίς να τίθεται θέμα... μίμησης. Άλλωστε, είναι διακριτοί οι ρόλοι τους και ξέρουν καλά το τι πρέπει να κάνουν.

Στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Χετάφε, όπου οι "ροχιμπλάνκος" επικράτησαν 0-1 και πανηγύρισαν ένα ακόμη τρίποντο, προσέφεραν ένα μοναδικό στιγμιότυπο, όπου ο συγχρονισμός τους είναι μοναδικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ