ΣΤΗΛΕΣ

Πέρασαν για... κλέφτη Παναμέζο Ολυμπιονίκη!

Πέρασαν για... κλέφτη Παναμέζο Ολυμπιονίκη!
Σαλαντίνο-Κούβα

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Ί.Σαλαντίνο, έπεσε θύμα ρατσισμού από τον θυρωρό της... πολυκατοικίας!

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής νοίκιασε πρόσφατα διαμέρισμα σε νεόκτιστη πολυκατοικία της πρωτεύουσας του Παναμά, όμως το άσχημο για εκείνον ήταν πως ελάχιστοι παρακολουθούν αθλητικά για να γνωρίζουν τα επιτεύγματά του.
Δυστυχώς δεν άνηκε σε αυτή την κατηγορία ο... θυρωρός της πολυκατοικίας, ο οποίος μίλησε με χείριστο τρόπο στον Σαλαντίνο, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε ο αθλητής στην βραζιλιάνικη εφημερίδα "O Globo".

"Μαύρε, φύγε από εδώ", ήταν η φράση που χρησιμοποιήσε ο υβριστής του Σαλαντίνο, ο οποίος μιλώντας με τον υπεύθυνο ασφαλείας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο κτίριο, αποκάλεσε τον Παναμέζο αθλητή "βρώμικο νέγρο".

Μετά από αυτό το άσχημο συμβάν, ο Σαλαντίνο κατάφερε να περάσει αφού πρώτα τους έδειξε την ταυτότητά του, με τον θυρωρό να δικαιολογείται για τη συμπεριφορά του λέγοντας πως πέρασε τον άλτη του μήκους για κλέφτη.

Το θέμα αυτό πήρε μεγάλες διαστάσεις, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να προκαλέσει την παρέμβαση του προέδρου του Παναμά, Μάρτιν Τορίδος, ο οποίος ζήτησε στον Σαλαντίνο συγγνώμη "εκ μέρους ενός ολόκληρου έθνους".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ