ΣΤΗΛΕΣ

Όμορφη ρεπόρτερ ρίσκαρε & νίκησε

Όμορφη ρεπόρτερ ρίσκαρε & νίκησε

Μια ρεπόρτερ λίγο έλειψε να χτυπηθεί από μπαλάκι την ώρα που έβγαζε φωτογραφία τον εαυτό της.

Αν το μπαλάκι είχε χτυπήσει τη δημοσιογράφο Κέλι Νας, τότε η υγεία της θα διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο. Από τη στιγμή που δεν τη χτύπησε, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό πορτραίτο.

Η νεαρή δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας μπέιζμπολ Τάμπα Μπέι Ρέιζ στο κανάλι FOX βρέθηκε για δουλειά στο θρυλικό "Fenway Park" της Βοστόνης, την έδρα των Ρεντ Σοξ.

Αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία τον εαυτό της για να τη δείξει στην οικογένεια της, αφού η καταγωγή της κρατάει από τη Μασαχουσέτη.

Την ώρα εκείνοι οι παίκτες προπονούνταν στα home runs, όπου συνήθως η μπάλα ταξιδεύει με ιλλιγγιώδη ταχύτητα και αρκετές φορές καταλήγει στην κερκίδα.

Για... το κεφάλι της Νας είχε πάρει δρόμο ένα μπαλάκι. Ευτυχώς σταμάτησε η πορεία του με τη ρεπόρτερ να ανακαλύπτει πόσο τυχερή ήταν, όταν είδε τη φωτογραφία.

Το αποτέλεσμα είναι να βγάλει μια εκπληκτική φωτογραφία, η οποία συζητιέται παντού. Η ίδια θεωρεί πως την προστάτευσε ένα dvd της ταινίας μπέιζμπολ "Angels in the Outfield", το οποίο βρισκόταν στην τσάντα της με σκοπό να παρακολουθήσει την ταινία στον ελεύθερο χρόνο της.

Το σενάριο της οικογενειακής ταινίας αναφέρει την παρουσία αγγέλων σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ, οι οποίοι γίνονται αντιληπτοί μόνο από έναν μικρό οπαδό που έχει προσευχηθεί στον Θεό να ξανασμίξουν οι δικοί του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ