ΣΤΗΛΕΣ

Ο πραγματικός.... Μάριο καρτ

Ο πραγματικός.... Μάριο καρτ

Αν και η Μίλαν του έχει απαγορέψει να τρέχει με μίνι καρτ, ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν δείχνει να πτοείται. Έτσι πήρε την αξίας 250.000 ευρώ Φεράρι του και πήγε να τρέξει σε πίστα καρτ! (photos)

Ο Τρελο-Μάριο, αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, γιατί του δώσανε αυτό το όνομα. Ανέκαθεν είχε τρέλα με την ταχύτητα, αλλά τα καρτ ήταν η αδυναμία του. Τόσο μεγάλη αδυναμία, που ακόμα και όταν αγωνιζόταν στην Σίτι, έπαιρνε το αεροπλάνο και πήγαινε στο Μιλάνο μόνο και μόνο για να τρέξει στην αγαπημένη του πίστα καρτ.

Μάλιστα στην Αγγλία, είχε φτιάξει και ο ίδιος στο σπίτι του, μια αυτοσχέδια πίστα. Έτσι η Μίλαν, γνωρίζοντας γι' αυτή την τρέλα του και φοβούμενη κάποιον πιθανό τραυματισμό του παίκτη, έβαλε όρο στο συμβόλαιο ότι δεν θα τρέξει ξανά με καρτ!

Ωστόσο, ο Μάριο σκαρφίστηκε έναν άλλο τρόπο για να τρέξει στην αγαπημένη του πίστα. Δεν μπήκε σε καρτ μιας και το έχει σαν όρο στο συμβόλαιο του, αλλά έτρεξε στην πίστα με την Φεράρι του!

Ο ιδιοκτήτης της πίστας καρτ του Μιλάνου, είπε: "Ο Μάριο τρελαίνεται να έρχεται εδώ. Αλλά οι ιθύνοντες της Μιλαν ανησυχούν. Σκέφτομαι να τους γράψω ένα γράμμα, λέγοντάς τους πως δεν έχει γίνει ποτέ κανένα ατύχημα εδώ, ώστε να τον αφήσουν να τρέχει με τα καρτ".

Ο πραγματικός.... Μάριο καρτ
© NICK PISA

" Όχι δεν του άρεσε στην Αγγλία γιατί οδηγούν από τη λάθος πλευρά, όπως μας έλεγε. Τον αφήσαμε να τρέξει στην πίστα με τη Φεράρι του, κι αυτός γελούσε όλη την ώρα. Χαιρόταν σαν μικρό παιδί. Η πρώην κοπέλα του, δεν ήταν μαζί του. Μην ανησυχείτε γι΄αυτόν, θα είναι με άλλη πριν καν το καταλάβουμε", συνέχισε.

Ο Μπαλοτέλι επισκέφτηκε την αγαπημένη του πίστα καρτ, λίγο μετά το 4-0 της Μίλαν ενάντια στην Πεσκάρα. Έχοντας σκοράρει ήδη 11 γκολ με την ομάδα του Μιλάνου, σίγουρα θα έχει κάνει τον Μαντσίνι να αναρωτιέται γιατί δεν ήταν ο ίδιος παίκτης και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μπαλοτέλι με τη Φεράρι του... εν ώρα δράσης:

Ο πραγματικός.... Μάριο καρτ
© NICK PISA
Ο πραγματικός.... Μάριο καρτ
© NICK PISA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ