VIRAL

Ο Λαρεντζάκης μπλόκαρε, ο Μπουφόν τον αποθέωσε και το instagram πήρε "φωτιά"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε επέμβαση... τερματοφύλακα σε αγώνα μπάσκετ και ο κορυφαίος Ιταλός πορτιέρε, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, παραδέχθηκε τον Έλληνα γκαρντ της ΑΕΚ, κάνοντας viral την προσπάθειά του!

Σε πρωταγωνιστή των ημερών και... συνομιλητή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν εξελίχθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξαιτίας ενός... πλονζόν που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ, για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο γκαρντ της Ένωσης πραγματοποίησε μία εκπληκτική... απόκρουση σε προσπάθεια να ανακόψει πάσα του Ντέιβιντ Λόγκαν και κάπως έτσι άρχισαν όλα.

Οι διοργανωτές δημοσίευσαν το video με το highlight στο twitter και στο... τιτίτβισμά τους παρατήρησαν πως "ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα ήταν υπερήφανος", κάνοντας tag τον σπουδαίο Ιταλό πορτιέρε.

Η επέμβαση του 24χρονου διεθνή έγινε viral στο διαδίκτυο, αφού το video αναπαρήγαγαν δημοφιλείς σελίδες στους λογαριασμούς τους στα social media, όπως το "Bleacher Report".

Στην Ελλάδα, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας κάλεσε στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας τον Λαρεντζάκη! "Αύριο έχουμε πρωινή προπόνηση αν σε ενδιαφέρει", ήταν το σχόλιο του νεαρού γκολκίπερ, το οποίο συνδυάστηκε με ένα στιγμιότυπο απ' τη φάση.

Ο Λαρεντζάκης μπλόκαρε, ο Μπουφόν τον αποθέωσε και το instagram πήρε "φωτιά"

Όπως φαίνεται, το video δεν άργησε να υποπέσει στην αντίληψη του 40χρονου αρχηγού της εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους, ο οποίος έκανε repost την ανάρτηση του Basketball Champions League στο instagram. Δεν έμεινε εκεί, όμως, αφού σχολίασε χαρακτηριστικά πώς "εγώ τέτοια απόκρουση δεν έχω κάνει ποτέ. Μπράβο".

Η... φυσική ροή των πραγμάτων ήταν -κυριολεκτικά- εκατοντάδες σχόλια κάτω από το repost, είτε Ιταλών που... διαφωνούσαν και έλεγαν ότι ο Μπουφόν διαθέτει πολύ καλύτερες αποκρούσεις στο παλμαρέ του είτε Ελλήνων που αποθέωναν τον Ιταλό.

Ο άνθρωπος που τα άρχισε όλα, ο ίδιος ο Λαρεντζάκης, σχολίασε με τη σειρά του στο instagram, κάνοντας mention τον λογαριασμό του Μπουφόν, και έκανε μία... ευχή για τις δύο ομάδες τους που βρίσκονται στα προημιτελικά του Champions League.

"Τζιανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικός σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League"!

Ο Λαρεντζάκης μπλόκαρε, ο Μπουφόν τον αποθέωσε και το instagram πήρε "φωτιά"
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ