ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κράουτς και οι σέξι ξανθιές!

Ο Κράουτς και οι σέξι ξανθιές!

Μία εβδομάδα μετά το ροζ σκάνδαλο με τη νεαρή ιερόδουλη, ο Πίτερ Κράουτς βρίσκεται ξανά στη "δίνη του κυκλώνα", αυτή τη φορά με δημοσίευση "τρυφερών" τετ α τετ που είχε με γυναίκες σε μπαρ της Γαλλίας!

Οι δύο "καυτές" βραδιές σεξ που μοιράστηκε μαζί με την 19άχρονη συνοδό Μόνικα Χιντ αυτό το καλοκαίρι δεν ήταν η μοναδική παρασπονδία του Κράουτς απέναντι στην Άμπι Κλάνσι, με την "News of the World" να βγάζει στη φόρα νέες αποκαλύψεις αναφορικά με ερωτικά εξωσυζυγικά καμώματα του φορ της Τότεναμ.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εβδομαδιαίας αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδα, ο πανύψηλος φορ πρωταγωνίστησε σε σκηνές απείρου κάλλους σε μπαρ του Ζουάν-Λε-Πιν, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη γαλλική Ριβιέρα με την αρραβωνιαστικιά του και μοντέλο, με τον φακό να τον συλλαμβάνει σε "ακατάλληλες" πόζες με αρκετές ξανθιές γυναίκες.

Μπαίνοντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, η ίδια πηγή υποστηρίζει -μέσω μαρτύρων- ότι ο μεθυσμένος εκείνο το βράδυ Κράουτς φίλησε δύο γοητευτικές ξανθιές γυναίκες στα χείλη και χάιδεψε το σώμα αρκετών ακόμα, ενώ προσπάθησε ανεπιτυχώς να "ρίξει" την νοσοκόμα στο επάγγελμα Τζο.

"Παρακολούθησα τον Κράουτς να κάνει τον περίφημο χορό των ρομπότ (σήμα κατατεθέν πανηγυρισμός του στα γήπεδα πριν μερικά χρόνια) για να εντυπωσιάσει. Λίγο αργότερα μιλούσα με έναν άλλο τύπο που ανέλαβε να με συστήσει στον Κράουτς", υποστήριξε η 27άχρονη, για να συμπληρώσει:

"Ήταν προφανές πως ήταν μεθυσμένος. Κάποιος έπαιρνε φωτογραφία και για αυτό έβαλα το χέρι μου γύρω του αλλά ο Κράουτς άρπαξε την ευκαιρία για να με αγγίξει. Είχε βάλει όλο το χέρι του πάνω στο μπράτσο και στο πόδι μου.

Το φόρεμά μου ήταν πολύ κοντό και εκείνος ανεβοκατέβαζε το χέρι του στον μηρό μου καθώς και στην πλάτη μου. Είχα ξαφνιαστεί και θα έπρεπε να του είχα δώσει σφαλιάρα εκείνη τη στιγμή. Προσπάθησε στη συνέχεια να με φλερτάρει.

Με ρώτησε τί έκανα και όταν του απάντησα όταν η δουλειά μου είναι νοσοκόμα, άστραψε το βλέμμα του και μου είπε: "Είσαι νοσοκόμα; Βάζω στοίχημα ότι με την άσπρη στολή της νοσοκόμας θα είσαι υπέροχη". Φαινόταν ότι ένας φανατικός σεξομανής".


Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη η "ιδιαίτερη" νύχτα για τον Άγγλο διεθνή φορ έλαβε χώρα 10 ημέρες πριν το ταξίδι του στη Μαδρίτη όπου συνάντησε την Μόνικα Χιντ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η επίσημη αγαπημένη του Άμπι Κλάνσι είχε χρειαστεί να επιστρέψει εκτάκτως στο Λονδίνο για μία τηλεοπτική εμφάνιση.

Τρυφερό τετ α τετ του Πίτερ Κράουτς με θαμώνα του μπαρ:

Ο Κράουτς και οι σέξι ξανθιές!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ