ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκιγκς διαπρέπει στο ποδοσφαιρικό... μπιλιάρδο!

Ο Γκιγκς διαπρέπει στο ποδοσφαιρικό... μπιλιάρδο!

Τις του ικανότητες στο μπιλιάρδο ξεδίπλωσε ο Ράιαν Γκιγκς μόνο που σαν στέκα χρησιμοποίησε τα πόδια του και οι μπάλες ήταν... ποδοσφαίρου! (video)

Όλα αυτά συνέβησαν στο νέο διαφημιστικό σποτ της Reebok, όπου ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ βάζει στοίχημα για το αν μπορεί να στείλει τις μπάλες στις γωνίες ενός μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου, όπως ακριβώς γίνεται στο μπιλιάρδο.

Αρχικά δηλώνει σε ένα τύπο ο οποίο τον "προκαλέι" ότι θα στείλει την μπλε μπάλα στη απέναντι διαγώνια γωνία όπου σαν τρύπες χρησιμοποιούνται αναποδογυρισμένοι κώνοι. Ο Γκιγκς ευστοχεί αλλά ο άνθρωπος που βρίσκεται του λέει πως έγινε κατά τύχη.

Ο Γκιγκς δυσανασχετεί και για να του αποδείξει ότι κάνει λάθος, του αναφέρει πως θα στείλει την κόκκινη μπάλα στην γωνιακή τρύπα την οποία του δείχνει με το χέρι. Πράγματι ευστοχεί ξανά, μόνο που ήταν αρκετά εύκολη η προσπάθεια με αποτέλεσμα ο τύπος να συνεχίζει να τον ειρωνεύεται.

Τότε ο Ιρλανδός αποφασίζει με διπλή ανάποδη καραμπόλα να χτυπήσει με την άσπρη μπάλα μία μαύρη και να τη στείλει μέσα στον κώνο. Τι λέτε; Κατάφερε να αποστομώσει αυτόν που τον κορόιδευε στα δύο πρώτα χτυπήματα;;

Δείτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ