VIRAL

Ο Γκασκόιν έσπασε την καραντίνα για να πιει και τον χώρισε η σύντροφός του

Ο Γκασκόιν έσπασε την καραντίνα για να πιει και τον χώρισε η σύντροφός του

Η ανάγκη να πιει αποδείχτηκε δυνατότερη για τον Πολ Γκασκόιν από το φόβο της παραβίασης της καραντίνας, όμως έμελε να φέρει το χωρισμό με τη σύντροφό του (VIDEO).

O γνωστός, όχι καλός Γκασκόιν! Ο 52χρονος πρώην επιθετικός έχει καταφέρει να βγει από τις κλινικές απεξάρτησης από το αλκοόλ όπου νοσηλευόταν για χρόνια, όμως το πάθος του για το ποτό φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσει.

Άλλωστε, ακόμα και την περίοδο της καραντίνας, ο "Γκάζα" δεν τήρησε τα μέτρα και επισκέφτηκε την παμπ ενός φίλου του για να απολαύσει μπύρα μαζί με φίλους.

Δυστυχώς για αυτόν, η πράξη του δεν έμεινε κρυφή καθώς αποκαλύφθηκε το ατόπημα του μέσω video που ανέβασε η "Daily Star" και η 43χρονη σύντροφός του, Γουέιντ Λιτς, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!

"Η Γουέντι είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί του. Την απογοήτευση και δεν τον εμπιστεύεται πως μπορεί να συμπεριφερθεί υπεύθυνα. Έχει δύο παιδιά και τρία ανίψια να σκεφτεί.

Μιλούν ακόμα, επειδή η Γουέντι ανησυχεί πραγματικά για τον Πολ, αλλά μετά από αυτό που συνέβη, δεν μπορεί να δει κοινό μέλλον για αυτούς τους δύο", ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που βρίσκεται στο στενό φιλικό περιβάλλον του Γκασκόιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ