ΣΤΗΛΕΣ

Ο γιος του Ρονάλντο έκανε... τατουάζ τον μπαμπά του (PIC)

Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior  pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Στην προσπάθεια του να στηρίξει την Εθνική Πορτογαλίας ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο "χτύπησε" το πρώτο του τατουάζ το οποίο απεικόνιζε τον πατέρα του.

Ο Ρονάλντο μπορεί ακόμα να μην έχει ούτε ένα τατουάζ στο κορμί του και ίσως να μην κάνει και ποτέ. Όπως φαίνεται όμως στον γιο του, Κριστιάνο Jr, αρέσουν αρκετά. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι την ώρα που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μαδέιρα και βλέπει την Πορτογαλία από την τηλεόραση επισκέφτηκε ένα στούντιο που χτυπάει τατουάζ.

Εκεί φορώντας τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας ζήτησε να του κάνουν τατουάζ έναν χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Ρονάλντο και από κάτω το CR7 που συμβολίζει τον πατέρα του. Κάτι που έκανε για να φέρει τύχη στην εθνική Πορτογαλίας.

Όπως έγινε γνωστό βέβαια το τατουάζ αυτό δεν ήταν μόνιμο αλλά προσωρινό και σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει. Και πάλι όμως ο μικρός ξεκίνησε από τώρα να έχει στο νου του τα τατουάζ.

Κεντρική photo: Joel Ryan/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ