ΣΤΗΛΕΣ

"Με στιλ Ράικαρντ ο Μέντες"

"Με στιλ Ράικαρντ ο Μέντες"

Ο Ολλανδός ρεπόρτερ Μπαρτ φαν Ντόιζεβερτ μίλησε στο Sport24.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. "Στα νιάτα του τον συνέκριναν με τον Ράικαρντ", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Παναθηναϊκός με συνοπτικές διαδικασίες ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα.

Ο 31χρονος μεσοαμυντικός βρισκόταν από τη Δευτέρα στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αφού συμφώνησε στους οικονομικούς όρους, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το πρωί της Πέμπτης.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Ολλανδό δημοσιογράφο της ιστοσελίδας ad.nl, Μπαρτ φαν Ντόιζεβερτ ζητώντας του να "ακτινογραφήσει" το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού".

"Με στιλ Ράικαρντ ο Μέντες"

"Τα τελευταία χρόνια έχασα τα ίχνη του γιατί δεν αγωνιζόταν στην Ολλανδία και δεν παρακολουθώ το αυστριακό πρωτάθλημα. Έτσι στην παρούσα φάση δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται αναφορικά με τους τραυματισμούς του αν και μέσα στο 2013 δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο", τονίζει αρχικά ο ρεπόρτερ από την χώρας της τουλίπας για να συμπληρώσει:

"Με στιλ Ράικαρντ ο Μέντες"

"Ο Μέντες Ντα Σίλβα αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Σπάρτα Ρότερνταμ. Πρόκειται για ένα σύλλογο που φημίζεται για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του.

Όταν αγωνιζόταν στην Σπάρτα Ρότερνταμ (1999-2004) θεωρούνταν τεράστιο ταλέντο. Μάλιστα γινόντουσαν συγκρίσεις με τον Φρανκ Ράικαρντ αφού έμοιαζε το στιλ παιχνιδιού του.

Γνωρίζω πως όταν ήταν νέος είχε προσπαθήσε να τον αποκτήσει η Νιούκαστλ, όμως έμεινε στη Σπάρτα Ρότερνταμ. Αργότερα ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς.

"Με στιλ Ράικαρντ ο Μέντες"

Μεταπήδησε στον Άγιαξ (2003) όπου επίσης αντιμετώπισε τραυματισμούς αλλά και την Άλκμααρ (2006-2010) την εποχή που βρισκόταν στην κορυφή της Ολλανδίας έχοντας καλή παρουσία και στην Ευρώπη. Μάλιστα είχε παίξει και ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League.

Επίσης αγωνίστηκε 7 φορές με την εθνική Ολλανδίας. Αυτό συνέβη την εποχή όπου στον πάγκο βρισκόταν ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, ο οποίος καλούσε πολλούς νεαρούς και ανερχόμενους ποδοσφαιριστές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ