Μαθήματα… ισπανικών από τον Μόγιες!

Μετά από μερικές εβδομάδες στη Ρεάλ Σοσιεδάδ ο Ντέιβιντ Μόγιες έμαθε τις πρώτες του... τέσσερις ισπανικές λέξεις. Δείτε το video.
Μπορεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ να σημαδεύτηκε από αρκετά ευτράπελα καθώς δεν είχε χρόνο να μάθει ακόμα τους παίκτες του όμως με την πάροδο του χρόνου ο Ντέιβιντ Μόγιες φαίνεται πως παίρνει το κολάι.
Απόδειξη πως στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σκωτσέζος τεχνικός επιχείρησε να πει τις πρώτες του ισπανικές λέξεις, οι οποίες ήταν τελικά τέσσερις: οι αριθμοί από το 1 μέχρι το 4 στα ισπανικά!
Συγκεκριμένα σε ερώτηση που τέθηκε στον πρώην τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, είπε:
“Ξέρω για την Β’ ομάδα, γνωρίζω μερικούς από τους παίκτες. Έχουν προπονηθεί μαζί μου uno, dos, tres, cuatro (μία, δύο, τρεις, τέσσερις) φορές αλλά δεν τους έχω δει να αγωνίζονται”.
Να σημειωθεί πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη γλώσσα ο Μόγιες έχει ξεκινήσει αρκετά ενθαρρυντικά στον πάγκο της ομάδας της Βασκωνίας, έχοντας να επιδείξει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες στα τρία πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο.