LA LIGA

Ο Μόγιες... βάφτισε ως "Στέφανο" τον Γκρανέρο

Ο Μόγιες... βάφτισε ως "Στέφανο" τον Γκρανέρο

Θέλει... λίγο χρόνο για να μάθει τους παίκτες του στη Ρεάλ Σοθιεδάδ ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος τον Εστέμπαν Γκρανέρο τον έλεγε "Στέφανο", ενώ για τον Τσόρι Κάστρο είχε... αμφιβολίες (VIDEO).

Εντάξει, θέλει λίγο τον χρόνο του ο Ντέιβιντ Μόγιες, ώστε να μάθει τα ονόματα των παικτών του. Ίσως βέβαια λίγο παραπάνω απ' ό,τι θα περίμενε κάποιος. Όπως και να 'χει, φαντάζει αστείο να... βαφτίζει με "ό,τι ναι 'ναι" ονόματα τους παίκτες του κατά την διάρκεια αγώνα, όπως στο ντεμπούτο του στην "Γαλικία" απέναντι στη Λα Κορούνια (0-0).

Ο Σκωτσέζος προπονητής, ο οποίος μετά την τραυματική εμπειρία στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσπαθεί να φτιάξει εκ νέου το όνομά του, τα είχε λίγο χαμένα στο ματς του "Ριαθόρ". Ο ένας βαθμός δεν ήταν άσχημος, ούτε μπορεί να πει κάποιος πως δεν ήταν δραστήριος στο κοουτσάρισμα.

Απλά τον Εστέμπαν Γκρανέρο τον έλεγε... Στέφανο (!), ενώ για τον Τσόρι Κάστρο... ρωτούσε τον πάγκο αν τον λέει σωστά, μάλλον γιατί είχε αμφιβολίες. Προσθέστε ότι έμπαινε συχνά-πυκνά μέσα στον αγωνιστικό, βγαίνοντας από τα επιτρεπτά όρια και έχετε μια πλήρη εικόνα για την παρθενική του παρουσία στην τεχνική ηγεσία των Βάσκων.

Ιδού και το πειστήριο:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ