ΣΤΗΛΕΣ

Λαγός: "Έργο Αναστασίου"

Λαγός: "Έργο Αναστασίου"
Νάτχο Λαγός INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός μίλησε στην εκπομπή SuperBall και τόνισε πως η βελτίωση και η δουλειά του Παναθηναϊκού οφείλεται στον Γιάννης Αναστασίου.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μία σπουδαία ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά εμείς παίξαμε με πάθος, πιέσαμε πολύ και δεν του αφήσαμε πολλά περιθώρια. Θεωρώ ότι η νίκη ήρθε προήλθε αποκλειστικά από εμάς και τις προσπάθειες που κάναμε", είπε αρχικά ο νεαρός μέσος του "τριφυλλιού".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: " Ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάναμε όλα αυτά που έπρεπε και μας έλεγε ο προπονητής μας. Δεν σταματήσαμε καθόλου, όπως ενδεχομένως κάναμε σε άλλα ματς και γι' αυτό νικήσαμε. Είχαμε τρεξίματα, καλές συνεργασίες, πάθος και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει πολλά πράγματα".

Για τη βελτίωση της ομάδας του: "Οφείλεται στον προπονητή μας. Το πιστεύαμε από την αρχή, είχαμε καλή ψυχολογία, ο κόουτς μας πίστεψε. Δεν θες κάτι άλλο..."

Για τη μάχη των πλέι οφ: "Ο Ατρόμητος διαθέτει καλό σύνολο, ο ΠΑΟΚ έχει μία ιδιαιτερότητα λόγω ονόματος και έχει κάνει μεταγραφές, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές, ωστόσο εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ