ΣΤΗΛΕΣ

Κύριε Δώνη, τη δουλειά σας...

Κύριε Δώνη, τη δουλειά σας...
INTIME SPORTS

Ασεβείς και αγενείς χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους της εκπομπής SUPER BALL, o Γιώργος Δώνης. Ο Παντελής Βλαχόπουλος γράφει για τις ατυχείς δηλώσεις του 42χρονου προπονητή και τον προσκαλεί εκ νέου στο studio, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση.

Κύριε Δώνη, το studio της εκπομπής Super Ball είναι «ανοιχτό» για να φιλοξενήσει όλες τις απόψεις, οι οποίες αφορούν στο ποδόσφαιρο. Αν είχατε κάποιο πρόβλημα με τις ερωτήσεις των παρουσιαστών, τότε η πρέπουσα κίνηση θα ήταν αφενός να επικοινωνήσετε μαζί τους, για να εκφράσετε τα παράπονά σας και αφετέρου να απαντήσετε μέσω της εκπομπής και όχι μέσω τρίτων. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και εσείς τη δική σας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η πίεση στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε κανέναν, ούτε και εσάς κύριε Δώνη να ασκείτε κριτική στις ερωτήσεις μας. Θα σας παραθέσουμε εκ νέου το video με τη συζήτησή μας, προκειμένου οι φίλαθλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Δηλώσατε ότι μας κάνατε χάρη που βγήκατε στην εκπομπή. Εμείς κύριε Δώνη, δεν θέλουμε χάρες. Δεν ταιριάζει στο επίπεδο και στη δημοσιογραφική δεοντολογία μας. Γνωρίζετε και εσείς και οι φίλαθλοι ότι από τα συγκεκριμένα site έχετε "παρελάσει" ουκ ολίγες φορές, εκφράζοντας τις απόψεις σας, χωρίς λογοκρισία. Δεν θα μπορούσε να γίνει και το αντίθετο άλλωστε. Σε αυτά τα δημοσιογραφικά γραφεία, πριν από λίγους μήνες, είχαμε σφίξει τα χέρια και μας είχατε εκθειάσει για την αντικειμενική κρίση μας.

Μιλήσατε για ασέβεια και αγένεια από την πλευρά των δημοσιογράφων. Θεωρούμε ατυχέστατη αυτή τη δήλωση. Αν ξαναδείτε το video θα προσέξετε όπως και οι επισκέπτες μας, ότι είχατε μία επιθετικότητα στο λόγο σας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση, όμως κάθε ερώτησή σάς εκνεύριζε. Συνεπώς, οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί, οι οποίοι για άγνωστο λόγο ήρθαν και πέντε ημέρες μετά την εκπομπή, είναι άστοχοι και προσβλητικοί. Δεν είμαστε ασεβείς, ούτε αγενείς. Έχουμε, όμως, το... κακό συνήθειο να ρωτάμε.

Κύριε Δώνη, επειδή έχετε ευρωπαϊκές βλέψεις, πρέπει να πάρετε παραδείγματα από όλους τους κορυφαίους προπονητές, οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαντούν σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν τους τεθεί. Είναι γνωστό και οφείλατε να το ξέρετε, ότι δεν υπάρχουν λάθος ερωτήσεις. Το θέμα πάντα είναι στις απαντήσεις.

Σας καλούμε να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με το δύσκολο παιχνίδι της ομάδας σας με τη Ξάνθη. Και αν επιθυμείτε, η εκπομπή SUPER BALL είναι "ανοιχτή" για να σας φιλοξενήσουμε εκ νέου και να λυθεί η παρεξήγηση. Δεν είχαμε πρόθεση να σας προσβάλουμε, έχουμε μεγάλο σεβασμό στο έργο και τη δουλειά σας και περιμένουμε το ίδιο και από εσάς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στην τηλεόραση της NOVA:

"Κοιτάξτε να δείτε, το θέμα είναι πάρα πολύ βασικό όταν θέλεις να παρουσιάσεις κάτι να το παρουσιάσεις αληθινά κι όχι να θέλεις να παραποιήσεις κάτι απλώς για να υπάρχει κάτι αρνητικό γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε μάθει πως αυτό που πουλάει είναι η αρνητική είδηση κι αυτό που θα είναι λίγο πώς να το πούμε, θα είναι λίγο "πικάντικο" προς τα έξω. Εγώ έκανα τη χάρη σε κάποιους λόγω της σχέσης που έχω να βγω στο διαδικτυακό αυτό κανάλι, οι οποίοι ήταν πολύ ασεβείς και πολύ αγενείς απέναντί μου με τις ερωτήσεις που έκαναν. Απάντησα πάνω σ' αυτές τις ερωτήσεις, αυτό που θέλω να διευκρινίσω απλώς στον κόσμο τον δικό μας είναι ότι ουδέποτε είπα εγώ ότι κάποιος για να κάνει κριτική πρέπει να έχει δίπλωμα προπονητή. Θα ήταν πάρα πολύ γελοίο να πω κάτι τέτοιο και μπορεί να τ' ακούσει κάποιος σε βίντεο αυτό το πράγμα. Αυτό που είπα εγώ κι αυτό που συνεχίζω να λέω είναι πως ο καθένας έχει δικαίωμα στην κριτική, δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος δίπλωμα για να κάνει κριτική. Εμείς και αυτούς που αυτή τη στιγμή στηρίζουν την ομάδα και λένε θετικά σχόλια γι' αυτήν και αυτούς που κάνουν αρνητικά σχόλια για την ομάδα και μπορεί να είναι απογοητευμένοι από κάποια πράγματα εμείς τους θέλουμε, γιατί αυτό είναι υγεία και μ' αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει για να γίνει πιο μεγάλη και πιο δυνατή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ