ΣΤΗΛΕΣ

Κλειδώθηκε τουαλέτα ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ στο φινάλε με Ρεάλ!

Κλειδώθηκε τουαλέτα ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ στο φινάλε με Ρεάλ!

Στην αποκάλυψη πως κλειδώθηκε επίτηδες στην τουαλέτα και δεν παρακολούθησε τα τελευταία ματς του Ρεάλ-Ντόρτμουντ, έκανε ο πρόεδρος των Βεστφαλών. Διαβαστε λεπτομέρειες.

Ο Χανς-Γιόαχιμ Βάτζκε παρακολούθησε τον δεύτερο ημιτελικό της Ντόρτμουντ κόντρα στη Ρεαλ από τις εξέδρες του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", έχοντας δίπλα του τον Βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, εκτός όμως από τα τελευταία λεπτά.

Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Βεστφαλών, μετά από τα δύο γκολ των Μαδριλένων στο τελευταίο δεκάλεπτο προτίμησε να πάει και να κλειδωθεί σε μία τουαλέτα του γηπέδου, μή αντέχοντας να δει το συγκλονιστικό φινάλε.

"Φαίνεται πως μπορούμε να το κάνουμε μόνο με δραματικό τρόπο. Για πρώτη φορά στη ζωή μου χρειάστηκε να εγκαταλείψω εξαιτίας του προβλήματος με την καρδιά μου", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ, για να προσθέσει:

"Πήγα στην τουαλέτα στα τελευταία λεπτά, κλειδώθηκα μέσα, κάλυψα τα αυτιά μου και κοιτούσα το ρολόι μου. Εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το κεφάλι μου κάθε είδους σκέψεις".

Ο Βάτζκε δεν ήταν πάντως ο μοναδικός που έζησε "έντονα" το ματς, με τον αθλητικό διευθυντή Μάικλ Ζορκ, να παραδέχεται πως "στα τελευταία λεπτά ήμουν κοντά στο να πάθω καρδιακή προσβολή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ