ΣΤΗΛΕΣ

Καρνέζης: "Πάμε για νίκη στο Καραϊσκάκης"

Καρνέζης: "Πάμε για νίκη στο Καραϊσκάκης"
Καρνέζης

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στην εκπομπή SuperBall για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, το αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο και τόνισε πως στο Καραϊσκάκης οι πράσινοι δεν έχουν να φοβηθούν κάτι

"Είμαστε λίγο άτυχοι. Δικαιούμασταν τη νίκη απόψε, καθώς είχαμε την κατοχή και τις ευκαιρίες. Πραγματικά σήμερα ήμασταν καλύτεροι και το αποτέλεσμα μας αφήνει πικραμένους", είπε αρχικά στην εκπομπή SUPERBALL και συνέχισε:

Για την πορεία του Παναθηναϊκού, είπε: "Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα δυο συνεχόμενα ματς στην έδρα μας, τα πραγματα είναι δύσκολα. Όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Η χρονιά ήταν δύσκολη. Στην πορεία βγήκαν περισσότερα προβλήματα, είχαμε όμως και την ατυχία με το μέρος μας. Χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Χάσαμε σε διάρκεια, σε πάθος σε πολλά".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε: "Έχουν μείνει δυο ματς, ένα με τον Ολυμπιακό και την Βέροια. Θα τα δώσουμε όλα ακόμα την ψυχή μας ακόμα και ότι βγει. Δεν φοβάμαι στο Καραϊσκάκης αν έχουμε την ίδια απόδοση".

Για τις αλλαγές προπονητών, είπε: "Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Εμείς οι παίκτες δεν αποφασίζουμε. Η αλλαγή ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, όπως έκρινε η διοίκηση, εμείς όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ρόλο μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ