ΣΤΗΛΕΣ

Η ομάδα του Τιμολέοντα Διαμαντή όταν έπαιζε ποδόσφαιρο

Η ομάδα του Τιμολέοντα Διαμαντή όταν έπαιζε ποδόσφαιρο

Η μαγειρική κέρδισε τελικά τον Τιμολέοντα Διαμαντή ο οποίος ανακηρύχθηκε νικητής στο Master Chef, όμως νωρίτερα είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο ποδόσφαιρο.

Είναι δίχως αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών. Η νίκη του στο Master Chef το βράδυ της Δευτέρας (08/05) ήταν κάτι που άλλοι την περίμεναν και άλλοι όχι, όμως ο Τιμολέων Διαμαντής από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι είχε δηλώσει ότι αυτός ήταν ο στόχος του.

Ο νέος Master Chef είχε αποκαλύψει ότι εργαζόταν σε φανοποιείο, ενώ είχε γίνει γνωστό ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο.

Αυτό αποδεικνύει και μία φωτογραφία την οποία μπορεί κανείς να βρει στο προφίλ που διατηρεί στο instagram. Συγκεκριμένα, ο Τιμολέων Διαμαντής έπαιζε ποδόσφαιρο στους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου. Πρόκειται για μία ομάδα θυγατρική της Νίκης Βόλου η οποία συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα (β' και γ' κατηγορία) και έχει ως στόχο την ανάδειξη ταλέντων για λογαριασμό της Νίκης.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, διακρίνεται κάτω αριστερά ο Τιμολέων Διαμαντής από τον αγώνα με τον Ηρακλή Βόλου τη σεζόν 2010-11, όταν ήταν 21 ετών.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή "Η Φωλιά των Κούκου" στο Star Channel, το ερέθισμα για να ασχοληθεί με τη μαγειρική ήταν ο αθλητισμός και δη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Έπαιζα στη δεύτερη ομάδα της Νίκης Βόλου. Διατροφές, λιπομετρήσεις, έπρεπε να ασχοληθείς με το φαγητό… Ξεκίνησα εντελώς τυχαία όταν δεν δούλευα, ξεκίνησα με ένα κέικ. Στα 21 μου, μου είχε αφήσει κάποια υλικά η μαμά μου, το έκανα κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο!»

Η ομάδα του Τιμολέοντα Διαμαντή όταν έπαιζε ποδόσφαιρο

Η φωτογραφία είναι από το nikivolounews.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ