ΣΤΗΛΕΣ

Η νέα "καυτή" μούσα του Ρίο Φέρντιναντ!

Η νέα "καυτή" μούσα του Ρίο Φέρντιναντ!
Φρανσουά Μπουφχάλ-κεντρική

Το μοντέλο Φ.Μπούφχαλ θα είναι το "καυτό" cover girl στο νέο on line περιοδικό του Ρ.Φέρντιναντ (pics+vid)!

Όσο για το τι έπεισε τον Φέρντιναντ να τη διαλέξει μέσα από εκατοντάδες συνεντεύξεις υποψηφίων, που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Μάντσεστερ, αυτό ήταν η απίστευτη ιστορία που του διηγήθηκε η κοπέλα από το Νιούκαστλ σχετικά με την εξέλιξη της μέχρι τώρας καριέρας της.
"Όταν έφτασα τα 16 μου σταμάτησα να κάνω θέατρο και τηλεόραση επειδή σε κάθε κάστινγκ που πήγαινα, με απέρριπταν εξαιτίας του μεγάλου στήθους μου, που το θεωρούσαν ασυνήθιστο για τόσο νέα γυναίκα.

Στη συνέχεια ήθελα να γίνω μοντέλο για κάποια περίοδο, όμως μου είπαν πως το στήθος μου ήταν πολύ μεγάλο ακόμα και για αυτό. Μου προσφέρθηκαν πάρα πολλές δουλειές όμως όλες είχαν να κάνουν με τόπλες εμφανίσεις και αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω.

Ήταν κάτι το απογοητευτικό, όμως έγινα έτσι ακόμα περισσότερο αποφασισμένη να γίνω γνωστή για αυτό που ήμουν παρά για το παρουσιαστικό μου.

Έλεγα ότι όσες φορές και αν μου κλείσουν την πόρτα, εγώ θα συνεχίζω και αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί κάτι για το οποίο θα είμαι η κατάλληλη",





είπε μεταξύ άλλων η κοπέλα από το Νιούκαστλ στο τετ α τετ που είχε με τον άσο των "κόκκινων διαβόλων", καταφέρνοντας έτσι να "καπαρώσει" τη θέση.

Το on line περιοδικό έχει την ονομασία #5 (το νούμερο της φανέλας του Φέρντιναντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και στην πρώτη ημέρα "κυκλοφορίας" του, την Πέμπτη (23/4), περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με την τραγουδίστρια Ντάφι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έχει και αφιέρωμα στον ηθοποιό Μίκι Ρουρκ και τον ράπερ 50 cent.



Κάνε κλικ να δεις και άλλες φωτογραφίες.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ