ΣΤΗΛΕΣ

Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!

Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!

Η 19άχρονη "συνοδός" Μόνικα Μιντ, αποκάλυψε ότι πέρα από τον Πίτερ Κράουτς, είχε στο πελατολόγιό της και δύο άσους της Ρεάλ Μαδρίτης, από τους οποίους όμως δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις (photos)!

Για τις δύο βραδιές που μοιράστηκε τον περασμένο Ιούλιο σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης μαζί με τον επιθετικό της Τότεναμ (έναντι 800 ευρώ την κάθε μία) είχαν φροντίσει να ενημερώσουν το κοινό με κάθε "ζουμερή" λεπτομέρεια οι αγγλικές σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, όμως αυτό που δεν ήξεραν είναι πως στο καρνέ της νεαρής συνοδού υπάρχουν και ονόματα παικτών της Ρεάλ.

Αυτό το ομολόγησε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό περιοδικό "Interviú", υποστηρίζοντας μάλιστα ότι σε αντίθεση με τον Κράουτς, οι αναμνήσεις που έχει από τους δύο παίκτες της "βασίλισσας" δεν είναι καθόλου καλές.

"Είναι ντίβες και συμπεριφέρονται υπεροπτικά. Νομίζουν ότι είμαστε πρόθυμες να πάμε στο κρεβάτι μαζί τους.

Έχω πλαγιάσει με δύο παίκτες της Ρεάλ, ο ένας είναι ξένος ενώ ο άλλος έφτασε μάλιστα στο σημείο να έρχεται και στο σπίτι μου για μήνες καθώς του άρεσα πάρα πολύ.

Είναι αλήθεια αυτό που γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες για αυτόν, είναι λίγο τρελός.

Με αυτούς το μόνο που θέλω να είναι να παίρνω τα χρήματα και να εξαφανίζομαι",
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μόνικα Μιντ μέσα από φωτογραφίες

Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!Η καυτή "μούσα" της Ρεάλ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ