ΣΤΗΛΕΣ

Η "έκρηξη" του σούπερ φαν της Άρσεναλ

Η "έκρηξη" του σούπερ φαν της Άρσεναλ

Το καταστροφικό πρώτο 20λεπτο της Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" έκανε έναν από τους πλέον διάσημους οπαδούς της να βγει εκτός αυτού. Δείτε τον (pic+video).

Πρόκειται για τον Bully, έναν από τους πλέον φημισμένους οπαδούς των Λονδρέζων, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου είχε πάρει κανονικά θέση στις εξέδρες του "Άνφιλντ" για να παρακολουθήσει διά ζώσης την αγαπημένη του ομάδα αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στο ξεκίνημα.

Το πρώτο 20λεπτο βρήκε τους "κανονιέρηδες" να έχουν δεχτεί τέσσερα γκολ από τη Λίβερπουλ και να έχουν πετάξει ουσιαστικά τη "λευκή πετσέτα", με τον φανατικό οπαδό της να "συλλαμβάνεται" από τον τηλεοπτικό φακό να πνέει μένεα κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Ακόμα πάντως και μετά το τέλος αγώνα ο διάσημος Bully "έκανε το κομμάτι του". Η κάμερα του Arsenal TV ζήτησε τη γνώμη του και εκείνος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Βενγκέρ και οι παίκτες του πρέπει να δώσουν μισθούς μίας εβδομάδας σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ενώ επιπλέον άσκησε πολύ αυστηρή κριτική στον Μικέλ Αρτέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ