ΣΤΗΛΕΣ

Γίνε κατανοητή στους άντρες μιλώντας τους με όρους ποδοσφαιρικούς. Επικό!

Γίνε κατανοητή στους άντρες μιλώντας τους με όρους ποδοσφαιρικούς. Επικό!

Από το να χωρίσεις το αγόρι σου μέχρι να εξηγήσεις στον καλό σου γιατί πρέπει να πετάει τα σκουπίδια, ισπανικό ποδοσφαιρικό περιοδικό παρουσιάζει επικούς τρόπους. Δείτε τα ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ βίντεο!

Η ιδέα είναι απλή: Εάν εξηγήσεις οτιδήποτε σε έναν άντρα μιλώντας του με ποδοσφαιρικούς όρους, θα σε καταλάβει. Κάπως έτσι το ισπανικό ποδοσφαιρικό περιοδικό "Libero" ετοίμασε τέσσερα ξεκαρδιστικά βίντεο-οδηγός για τις γυναίκες.

Από το πώς να εξηγήσει μια κοπέλα σ' έναν άντρα ότι η σχέση τους δεν τραβάει άλλο, μέχρι να τον προετοιμάσει για το γεύμα με τον μελλοντικό του πεθερό ή να του εξηγήσει γιατί πρέπει να πετάει τα σκουπίδια.

Γεύμα με τον μελλοντικό πεθερό σου

Κράτα την μπάλα. Πάσα, πάσα, πάσα. Μίλα, μίλα, μίλα. Εάν έχεις την μπάλα, ο αντίπαλος δεν μπορεί να σου κάνει επίθεση. Γι' αυτό να πασάρεις, να πασάρεις, να πασάρεις. Να μιλάς, να μιλάς, να μιλάς. Εάν έχεις την μπάλα, ο αντίπαλος θα κουραστεί. Και εάν κουραστεί, δεν θα σε ρωτήσει για τον γάμο.

Η σχέση μας δεν πάει πουθενά

Πόσο να μείνει ένας προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα; Ένα, δύο χρόνια το πολύ; Η' αν δεν πάει καλά μια ομάδα, ποιος φεύγει; Ο προπονητής. Και εάν η ομάδα δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο ποιος φεύγει; Ο προπονητής. Όταν δεν υπάρχει προοπτική ή όραμα, ποιος φεύγει; Ο προπονητής. Όλα είναι θέμα κύκλου. Και ο δικός μας έκλεισε. Δεν έχουμε προοπτική, όραμα, αποτελέσματα. Κατάλαβες τι θέλω να πω;

Βγάζοντας έξω τα σκουπίδια

Οι Βραζιλιάνοι φουλ-μπακ, αγαπούν την επίθεση. Σωστά; Αλλά πρέπει και να αμυνθούν. Και νομίζεις ότι τους αρέσει; Αλλά πρέπει να το κάνουν. Κάνουν επίθεση και άμυνα. Επίθεση και άμυνα. Άρα, εάν κάνει κάτι που δεν του αρέσει ένας Βραζιλιάνος φουλ-μπακ, που είναι και εκατομμυριούχος, εσύ γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει; Όπως να βγάλεις τα σκουπίδια έξω;

Αγοράζει άχρηστα πράγματα

Αγοράζει άχρηστα πράγματα; Πάμε λοιπόν: Ξέρεις πόσα πλήρωσε η Μπάρτσα για εκείνον τον Ουκρανό αμυντικό που δεν θυμάμαι το όνομά του; 20.000.000. Ξέρεις πόσα παιχνίδια έπαιξε; 12. Ξέρεις πόσα γκολ έβαλε; Μηδέν. Πόσα καλά παιχνίδια έκανε; Κανένα. Ξέρεις το όνομα του μηχανήματος που θες να αγοράσεις; Όχι. Σαν του Ουκρανού αμυντικού που δεν θυμάμαι το όνομά του.

Όσο για την απάντηση των αντρών; Τα είπε όλα αναγνώστης του Sport24.gr στο facebook, κάτω από την σχετική ανάρτηση: Κάθε φορά που θα πετάω τα σκουπίδια, θα νιώθω λίγο Ντάνι Άλβες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ