ΣΤΗΛΕΣ

Γιαννακόπουλος: "Στην τσίτα μέχρι να σωθούμε"

Γιαννακόπουλος: "Στην τσίτα μέχρι να σωθούμε"
INTIME SPORTS

Ο πρωταγωνιστής του ματς Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (0-0), Νίκος Γιαννακόπουλος, που κράτησε το μηδέν με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις, μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL τονίζοντας πως όλοι οι συμπαίκτες του ήταν σε καλή μέρα. Τι είπε για την παραμονή και την Εθνική Ελλάδας.

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος κατέβασε τα ρολά στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας πορτιέρο, μιλώντας στην εκπομπή SUPER BALL μίλησε για την καλή εμφάνιση όλων των συμπαικτών του, ενώ ξεκαθάρισε πως μέχρι ο Πανιώνιος να σωθεί και μαθηματικά, άπαντες θα είναι στην τσίτα.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί ο Παναθηναϊκός προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα και ήθελε τη νίκη για τα πλέι οφ. Και εμείς όμως θέλαμε τη νίκη για να σωθούμε. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία", ήταν αρχικά τα λόγια του Νίκου Γιαννακόπουλου.

Για την εξαιρετική του εμφάνιση: "Είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία, την εμφάνισή μου και όλων των συμπαικτών μου. Όλοι βοηθήσαμε τον Πανιώνιο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον παίκτη του ΠΑΟ που τους δυσκόλεψε περισσότερο: "Όταν παίζει κάποιος στον Παναθηναϊκό πάει να πει πως είναι καλός. Εμείς κοιτάμε να βελτιωθούμε και να προσεγγίσουμε τους αντιπάλους μας. Είχαμε κλείσει τους διαδρόμους και εγώ βρέθηκα σε καλή μέρα".

Για την πιο καλή του απόκρουση σήμερα: "Εκεί που χτύπησε η μπάλα στο σώμα του συμπαίκτη μου, γιατί είχα φύγει ήδη από την άλλη πλευρά και αντέδρασα αντανακλαστικά".

Για το αν σωθεί ο Πανιώνιος: "Μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί, αλλά αν παίξουμε με σοβαρότητα όπως μέχρι τώρα, θα εξασφαλίσουμε την παραμονή".

Για το αν είναι στην τσίτα: "Θα ησυχάσουμε όταν θα μείνουμε μαθηματικά, αλλιώς θα είμαστε στην τσίτα".

Για τα όνειρά του στον Πανιώνιο και στην Εθνική Ελλάδας: "Θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Πανιώνιο. Όσο για την Εθνική, είναι τιμή για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να φορά τη φανέλα της και θα ήθελα να είμαι και εγώ μέλος της. Ο κύριος Σάντος δείχνει να πιστεύει στους νέους παίκτες και μακάρι να είμαι κ εγώ ένας απ αυτούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ