ΣΤΗΛΕΣ

"Νίκη ψυχολογίας..."

"Νίκη ψυχολογίας..."
INTIME SPORTS

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στη SUPER BALL για τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Στη SUPER BALL μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

" Περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν κουρασμένος. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, ήμασταν αγχωμένοι. Δεν μπήκαμε έτοιμοι 100%. Στη συνέχεια, όμως, βρήκαμε διαδρόμους, βρήκαμε επιθετικές λύσεις και αλλάξαμε τα δεδομένα", τόνισε αρχικά ο σμολ φόργουορντ του Πανιωνίου και συμπλήρωσε:

" Είναι μία νίκη ψυχολογίας που θα μας δώσει ώθηση για μια καλύτερη συνέχεια. Έχουμε τέσσερις τελικούς μπροστά μας και θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Σχετικά με την τελευταία διαιτητική απόφαση όπου ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται, είπε: " Δεν θέλω να σχολιάσω την τελευταία φάση. Είναι μια φάση που δεν μπορείς να κρίνεις το σωστό ή το λάθος".

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του, απάντησε: " Αυτή τη στιγμή κοιτάω τον Πανιώνιο. Ο πρώτος λόγος ανήκει στον Πανιώνιο. Δεν κοιτάω, όμως, τόσο μακριά. Τώρα σκέφτομαι το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ