ΣΤΗΛΕΣ

Ευχετήρια κάρτα στον Όουεν

Ευχετήρια κάρτα στον Όουεν

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου στο οποίο μένει η αποστολή της Στόουκ έδωσαν μία κάρτα στον Μάικλ Όουεν, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στη Σαουθάμπτον για τελευταία φορά στην καριέρα του. Διαβάστε τι του έγραψαν.

Μία μέρα μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ θα κρεμάσουν τα παπούτσια τους τρεις ακόμα Άγγλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Μάικλ Όουεν, ο Τζίμι Κάραγκερ και ο Πολ Σκόουλς.

Ο πρώτος θα δώσει την τελευταία του παράσταση το απόγευμα της Κυριακής (18.00) στο "Σεν Μέρι" με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον.

Η αποστολή της Στόουκ βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο, οι άνθρωποι του οποίου έδωσαν στον Όουεν μία ευχετήρια κάρτα. Σε αυτή από τη μία πλευρά υπήρχε μία φωτογραφία του 33χρονου με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, καθώς και τα στατιστικά της καριέρας του.

Από την άλλη πλευρά της κάρτας είχαν γράψει το εξής: "Αγαπημένε Μάικλ, καλωσόρισες στο Meon Valley, A Marriott Hote & Country Club. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είσαι μαζί μας στο τελευταίο σου παιχνίδι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Σου ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον και με το ότι σταματάς... Ανυπομονούμε να σε δούμε να κάνεις μαθήματα γκολφ! Τις καλύτερες ευχές μας, όλο το προσωπικό".

Ευχετήρια κάρτα στον Όουεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ