ΣΤΗΛΕΣ

Ενα... prom date για τον Γιάννη

Ενα... prom date για τον Γιάννη

Μία 17χρονη φοιτήτρια από το Μαϊάμι ζήτησε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει ο καβαλιέρος της στο χορό αποφοίτησης! Και έχει 34 λόγους για να τον κάνει να δεχτεί...

Με λένε Σερίνα Γκόρντον, είμαι τελειόφοιτη στο Μαϊάμι της Φλόριντα και ζητάω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς να με συνοδέψει στον χορό αποφοίτησης”!

Αυτό είναι το μήνυμα με το οποίο προλογίζει η νεαρή φοιτήτρια το video που ανάρτησε στο You Tube προκειμένου να πείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει ο... καβαλιέρος της. Και... όχι, δεν κάνει πλάκα. Η 17χρονη Σερίνα Γκόρντον σκαρφίστηκε 34 “λόγους” (όσους και ο αριθμός της φανέλας του Γιάννη) για τους οποίους ο Ελληνας φόργουορντ θα έπρεπε να αποδεχτεί την πρόταση της! Τους απαρίθμησε, μάλιστα, με τη βοήθεια ενός γλυκύτατου τρίλεπτου video.

Η 17χρονη Σερίνα επικαλείται μεταξύ άλλων την αγάπη της για την ελληνική μυθολογία και το μπάσκετ, την κοινή τους λατρεία για τα smoothies, τονίζει ακόμα και ότι έχει κι αυτή μεγάλα δάχτυλα! Κι αν όλα αυτά (μαζί με τα υπόλοιπα που αναφέρει στο video) δεν αρκούν για να πειστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, υπάρχει και ο... αποψινός αγώνας των Μιλγουόκι Μπακς στο Μαϊάμι (2:30 ώρα Ελλάδας)! Η Σερίνα θα είναι εκεί για να τον υποστηρίξει. Το... νου σου Γιάννη, έρχεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ