ΣΤΗΛΕΣ

Είπε "όχι" σε 10.000 δολάρια για χάρη του Νεϊμάρ!

Είπε "όχι" σε 10.000 δολάρια για χάρη του Νεϊμάρ!

Μία 16χρονη Αμερικανή παίκτρια απέρριψε 10.000 δολάρια προτιμώντας να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρό της: να συναντήσει τον Νεϊμάρ. Διαβάστε το story.

Η 16χρονη Ριάνον Κονέλεϊ από το Τέξας αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ στο οποίο συμμετέχουν λύκεια όλης της χώρας (High School League) και εδώ και μερικά χρόνια είχε ένα μεγάλο όνειρο: να συναντήσει κάποια ημέρα το ποδοσφαιρικό της είδωλο που δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ.

Και επειδή η μοίρα κάνει περίεργα καπρίτσια πριν από μερικούς μήνες συνέβη κάτι το εντυπωσιακό: κέρδισε έναν φωτογραφικό διαγωνισμό γνωστής μάρκας αναψυκτικού κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου (είχε στείλει φωτογραφίες με την ίδια σε ποδοσφαιρική δράση) με το βραβείο να είναι μία συνάντηση "πρόσωπο με πρόσωπο" με τον... Νεϊμάρ!

Σε εκείνο μάλιστα το σημείο ο χορηγός θέλησε να την βάλει σε δίλημμα με την εξής πρόταση: "Θέλεις να πας στην Ισπανία για να συναντήσεις τον Νεϊμάρ ή να σου δώσουμε αυτή τη στιγμή 10.000 δολάρια (ήτοι 7.870 ευρώ περίπου) στο χέρι;"

Είπε "όχι" σε 10.000 δολάρια για χάρη του Νεϊμάρ!

Δίλημμα πάντως που ίσως να ήταν δελεαστικό για οποιονδήποτε άλλο εκτός από την νεαρή Αμερικανή παίκτρια. Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου απέρριψε τα χρήματα για χάρη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και δικαιολόγησε την απόφασή της:

"Για μένα το να συναντήσω τον Νεϊμάρ είναι σημαντικότερο από τα χρήματα. Όλοι διαφωνούν μαζί μου αλλά είναι η απόφασή μου", δήλωσε αρχικά η 16χρονη, για να συμπληρώσει με αρκετή δόση χιούμορ:

"Θα τον ρωτήσω αν θέλει να με παντρευτεί, αλλά δεν θέλω να τον τρομάξω. Και δεν θέλω επίσης να φωνάξει τους σεκιουριτάδες για να με πετάξουν έξω".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "El Paso Times", η 16χρονη γκολκίπερ σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη με τη μητέρα της αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο "Camp Nou" την νεοφώτιστη Εϊμπάρ, ώστε να γνωρίσει από κοντά τον Βραζιλιάνο άσο των "μπλαουγκράνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ