ΣΤΗΛΕΣ

Έδειραν τον... σωσία του προέδρου!

Έδειραν τον... σωσία του προέδρου!
Νιούκαστλ-Αγγλία

Τον... μπελά του έχει βρει οπαδός της Νιούκαστλ λόγω της ομοιότητάς του με τον μεγαλομέτοχο!

Και όμως υπάρχει... Αυτός είναι ο Άλαν ΜακΚένα, οπαδός του συλλόγου, ο οποίος έχει την ατυχία να μοιάζει υπερβολικά με τον μεγαλομέτοχο των "καρακάξων", με αποτέλεσμα να δεχτεί το τελευταίο διάστημα δύο φραστικές -και όχι μόνο- επιθέσεις από άλλους οπαδούς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εφημερίδα "Daily Mail":
"Μόλις που είχα ανοίξει την πόρτα του Chicago Rock Cafe στην Chester-le-Street, και με πλησίασαν δύο τύποι, με τον έναν από τους δύο να με ρωτάει αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ.

Αντιλήφθηκα άμεσα ότι θα είχα πρόβλημα, γιατί αυτά τα δύο άτομα έμοιαζαν μεθυσμένα και πολύ επιθετικά, και δεν αστειεύονταν καθόλου", τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ΜακΚένα, για να συνεχίσει:

"Για να καταφέρω να ξεφύγω από τη δύσκολη θέση, άρχισα να γελάω και απάντησα αρνητικά. Όμως ο ένας από τους δύο με αποκάλεσε ψεύτη και μου έριξε μία γροθιά.

Ευτυχώς δεν κατάφερε να με χτυπήσει γιατί κάποιοι φίλοι που ήταν μαζί μου τον εμπόδισαν. Όμως αυτό το επεισόδιο μου προκάλεσε σοκ, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ να κάνει ένα τέτοιο πράγμα".

Αυτή πάντως δεν ήταν η μοναδική φορά που ο οπαδός της Νιούκαστλ "πλήρωσε" την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, καθώς στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Χαλ στο "Σεντ Τζέιμσις Παρκ", ένας άλλος οπαδός, απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας, τον πλησίασε στις τουαλέτες του γηπέδου και του μίλησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

"Έμπαινα στο μπάνιο, όταν ένας τύπος με πλησίασε και μου είπε: "Πως σου δίνεται η άδεια να έρχεσαι εδώ, αδύνατε μπάσταρδε;" Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με αποκάλεσε έτσι, γιατί δεν είμαι καθόλου αδύνατος"!

Την ομοιότητα των δύο ανδρών δεν την έχουν αναγνωρίσει πάντως μόνο οι οπαδοί της Νιούκαστλ, αλλά και ο ίδιος ο Άσλεϊ, με τον ΜακΚένα να αποκαλύπτει πως έχουν ήδη συναντηθεί.

"Συνάντησα τον Μάικ Άσλεϊ σε ένα ασανσέρ του γηπέδου πέρυσι και του είπα αμέσως: "Ξέρω τί σκέφτεσαι: Μάικ, πιστεύω ότι είσαι πραγματικά όμορφος", και μετά από αυτή τη φράση αρχίσαμε να γελάμε μαζί.

Ξαναειδωθήκαμε λίγες εβδομάδες αργότερα, στο πλαίσιο αγώνα με τη Φούλαμ. Εκείνος ήταν στα επίσημα και αναγνώρισε το φίλο μου, που ήταν μαζί μου στο ασανσέρ. Έτσι, τον πλησίασε και του είπε:

"Που χάθηκε ο φίλος σου"; Τώρα όμως που τα πράγματα είναι έτσι, πιστεύω ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να βγαίνω στους δρόμους του Νιούκαστλ με μία φανέλα που θα γράφει: "Δεν είμαι ο Μάικ".

Δεν με είχε ανησυχήσει ποτέ μέχρι τώρα η ομοιότητά μου με τον Άσλεϊ, όμως μετά από αυτό που μου συνέβη αναγκάστηκα να αλλάξω άποψη", κατέληξε χαρακτηριστικά ο οπαδός των "καρακάξων".




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ