ΣΤΗΛΕΣ

Έχασε η Άρσεναλ, έχασε το σπίτι του!

Έχασε η Άρσεναλ, έχασε το σπίτι του!

Το γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι κόντρα στην Άρσεναλ ήταν καταστροφικό για έναν φαν των "κανονιέρηδων" καθώς λόγω ενός χαμένου στοιχήματος έχασε το σπίτι του! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι υψηλές πτήσεις της Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα σε Αγγλία και Ευρώπη έκαναν έναν οπαδό τους να "την πιστέψει" τόσο πολύ ώστε να στοιχηματίσει το... σπίτι του, όμως ατύχησε.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι οδήγησε την περασμένη Κυριακή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νίκη με 1-0 επί της Άρσεναλ στο ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ" και έτσι ο Ανρί Νταμπασανί από την Ουγκάντα έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με τον συμπατριώτη του, Ρασίντ Γίγκα.

Συγκεκριμένα, ο Νταμπασανί είχε βάλει στοίχημα το σπίτι του πως η Άρσεναλ θα έπαιρνε τη νίκη ενώ στον αντίποδα ο εν τέλει νικητής αντίπαλός του είχε ποντάρει υπέρ της νίκης των "κόκκινων διαβόλων" διαφορετικά θα έχανε τη γυναίκα και το νέο του αμάξι Toyota!

Έχασε η Άρσεναλ, έχασε το σπίτι του!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "The Observer", οι δύο άνδρες είχαν βάλει το στοίχημα μπροστά σε πολλούς μάρτυρες υπογράφοντας μάλισται τα σχετικά έγγραφα ενώ μετά το τέλος του αγώνα ένα γκρουπ υποστηρικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στην οικεία του Νταμπασανί για να τον πετάξουν έξω, μαζί με τις τρεις γυναίκες και τα πέντε παιδιά του!

Το tweet από τον τοπικό "Observer" για την γκάφα του οπαδού της Άρσεναλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ