ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα... παπαγάλο!

Διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα... παπαγάλο!
Παπαγάλος-κόκκινη κάρτα

Ρέφερι απέβαλε με κόκκινη κάρτα... παπαγάλο σε ματς τοπικής Λίγκας γιατί μιμείτο τα σφυρίγματά του!

Όσο τρελό και εξωπραγματικό αν ακούγεται, ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του αγώνα Χέρτφορντ Χιθ-Χάτφιλντ Τάουν για το τοπικό πρωτάθλημα του Χέρτφορντσαϊρ, με τον "άρχοντα του αγώνα" να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα όχι έναν άνθρωπο αλλά έναν παπαγάλο.
Ο λόγος για τον Με-Του, έναν Σενεγαλέζο παπαγάλο ηλικίας 9 χρόνων, ο οποίος μοιράζεται μαζί με το εκκεντρικό αφεντικό του, την Ιρένε Κέριγκαν, το πάθος του για ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Όσο για την αιτία που επέφερε την αναγκαστική αποχώρηση του έγχρωμου παπαγάλου και της κυρίας Κέριγκαν από το γήπεδο, αυτή ήταν η "έμπνευση" του Με-Του να μιμείται επανειλημμένα το σφύριγμα του διαιτητή προκαλώντας συνεχείς διακοπές στον αγώνα, καθώς και να βρίζει τους παίκτες με "πιπεράτα" σχόλια.

"Έχω αποβάλλει ελάχιστα άτομα στην καριέρα μου", τόνισε ο 45χρονος ρέφερι Γκάρι Μπέιλι στην εφημερίδα "Daily Sport" για να συνεχίσει: "Το σίγουρο είναι πως δεν μου έχει τύχει ποτέ να κάνω κάτι ανάλογο με έναν παπαγάλο".


Από την πλευρά της πάντως, η Ιρένε Κέριγκαν αποκάλυψε πως δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αφήνει τον "ξεχωριστό" παπαγάλο σπίτι, όταν αυτή θα πηγαίνει να παρακολουθεί διά ζώσης αγώνες.

"Ο Με-Του λατρεύει το ποδόσφαιρο και για αυτό θα τον ξαναφέρω στο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ βρήκε σύμμαχο και στο πρόσωπο του προέδρου της Χάτφιλντ Τάουν, Τεντ Κόλι:

"Ο αγώνας μεταμορφώθηκε σε ένα αληθινό χάος ελάχιστα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, και η όλη κατάσταση ήταν τρομερή, με αυτό τον τόσο έξυπνο παπαγάλο να μιμείται το σφύριγμα του διαιτητή σε κάθε ευκαιρία.

Όμως εάν κάποιος μπορεί να φέρει το σκύλο του για να δει ένα παιχνίδι, δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο με έναν παπαγάλο".











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ