ΣΤΗΛΕΣ

Δεν του πέτυχε το... "χέρι του θεού"

Δεν του πέτυχε το... "χέρι του θεού"

Ποδοσφαιριστής της μεξικάνικης Σάντος Λαγκούνα, σε μια προσπάθειά του να μιμηθεί το περίφημο γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα με το χέρι στο Μουντιάλ του '86, τελικά δεν τα κατάφερε να ξεγελάσει τον διαιτητή, ο οποίος μάλιστα τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. (video)

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σκοράρει η Σάντος Λαγκούνα ενάντια στην Κρουζ Αζούλ στο μεξικάνικο πρωτάθλημα, ο επιθετικός της, Κάρλος Κουιντέρο, επιχείρησε να μιμηθεί το περίφημο "χέρι του Θεού", με το οποίο ο Μαραντόνα σκόραρε στα προημιτελικά Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό, ενάντια στην Αγγλία.

Στο 51ο λεπτό του αγώνα κι ενώ οι παίκτες της Σάντος Λαγκούνα βρίσκονται στην επίθεση, βγαίνει μια σέντρα από τα αριστερά, με τον Κουιντέρο να σηκώνεται για κεφαλιά και μη μπορώντας να προλάβει τη μπάλα, να βάζει το χέρι του για να τη σπρώξει προς τα δίχτυα.

Δυστυχώς για τον ίδιο, το "χέρι του Θεού" που επιχείρησε, δεν είχε την ίδια τύχη μ' αυτό του Μαραντόνα. Έτσι έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή της αναμέτρησης, δείχνοντάς του την κίτρινη κάρτα.

Η κάρτα αυτή ήταν και η δεύτερη για τον επιθετικό στο παιχνίδι, ο οποίος και αποβλήθηκε. Δείτε το βίντεο με τον Κουιντέρο να επιχειρεί να σκοράρει με το "χέρι του Θεού" αλά Μαραντόνα :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ