ΣΤΗΛΕΣ

Επίθεση σε καμεραμάν από Μπαλοτέλι

Επίθεση σε καμεραμάν από Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής κατά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής Ιταλίας στη Νάπολη, καθώς επιτέθηκε σε καμεραμάν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Εθνική Ιταλίας συνάντησε αποθεωτική υποδοχή από περισσότερους από 500 φίλους της κατά την άφιξή της στη Νάπολη, φτάνοντας με το τρένο από τη Φλωρεντία, ωστόσο το γεγονός αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Αιτία η συμπεριφορά του Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος, ενοχλημένος προφανώς από την παρουσία πολλών τηλεοπτικών συνεργείων, χτύπησε με το χέρι του μία κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Sport Mediaset ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να την πάρει από τον φωτογράφο και να την ρίξει στο έδαφος.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ουδείς μπόρεσε να εξηγήσει την ενέργεια του "Σούπερ Μάριο", από τη στιγμή μάλιστα που οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην υποδοχή φρόντισαν να δείξουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

"Μάριο, Μάριο", ακούστηκε αρκετές φορές ρυθμικά ενώ υπήρχε και πανό που έγραφε "Ένα όνειρο που πραγματοποιείται, ο Μπαλοτέλι η σημαία μας".

Σημειώνεται πως η "σκουάντρα ατζούρα" ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ (έχει πάρει το εισιτήριο για τα τελικά), αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Τρίτης την Αρμενία στην έδρα της Νάπολι, το "Σαν Πάολο".

Δείτε το VIDEO με τον Μπαλοτέλι να στρέφεται κατά του καμεραμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ