CHARLIE BETS

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

Ο Καρλίτος κόντρα στον Βόλο σε ματς της Super League Interwetten
Ο Καρλίτος INTIME

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Δεσπόζει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο Τσάρλυ αναλύει τα παιχνίδια της ένατης αγωνιστικής και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

(Σάββατο 17:15) Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια έτρεξε ένα σερί 6 αγώνων δίχως νίκη. Παρόλα αυτά οι 6 βαθμοί στις δύο πρώτες αγωνιστικές έδωσαν ώθηση στην ομάδα του Μεταξά που την κρατάνε ψηλά στη βαθμολογία. Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και έβαλε δύσκολα την περασμένη αγωνιστική στον Ολυμπιακό. Λύγισε από μία επιπόλαιη έξοδο του τερματοφύλακα του Μελίσσα που έφερε ένα πέναλτι δώρο στον Ολυμπιακό. Συνολικά η ομάδα του Αναστασίου έχει πάρει λιγότερα από αυτά που αξίζει στο φετινό πρωτάθλημα. Διατηρεί μία υπέροχη παράδοση τα τελευταία χρόνια στους Ζωσιμάδες τρέχοντας αήττητο ρεκόρ 6 αγώνων με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. 6-3-1 το ρεκόρ υπέρ της ομάδας του Αγρινίου ανεξαρτήτου έδρας απέναντι στον ΠΑΣ. Το Χ2 στο 1.95 από την Interwetten.

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

(Σάββατο 17:15) Ο ΟΦΗ δείχνει βελτιωμένος με την επιστροφή του Μεγιάδο, όμως συνολικά έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από ό,τι αξίζει με βάση τη συνολική εικόνα του στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν χάνει. Έχει μόλις μία νίκη. αλλά και μόλις μία ήττα. Έχει πετύχει να πάρει ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες, όπως στο Βικελίδης και στη Λεωφόρο και σε παιχνίδια που δεν έλεγχε η ομάδα του όπως με την ΑΕΚ και στα Γιάννενα. Ο Ατρόμητος καίγεται για βαθμούς, όμως η άμυνα του προσφέρει δώρα.

Στη Λαμία προηγήθηκε δύο φορές, όμως με ένα αυτογκόλ του Παπαδόπουλου και μία λανθασμένη αμυντική αντίδραση σε στημένο χάρισε δύο τέρματα και πέταξε την ευκαιρία για να πετύχει την πρώτη του νίκη. Μοιάζει πιο μαζεμένη ομάδα ο ΟΦΗ και αν κερδίσει αλλάζει στόχους. Δεν γίνεται όμως να αγνοηθεί πως παρουσιάζει μία λογική πως αν το παιχνίδι είναι στην ισοπαλία προστατεύει τον βαθμό και δεν παίρνει το παραμικρό ρίσκο, κάτι που είδαμε να συμβαίνει και στο τελευταίο εντός με την Λαμία. Έτσι όπως είναι τα πράγματα και οι παίκτες του Παράσχου θα ήταν ευχαριστημένοι με τον βαθμό. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

(Σάββατο 19:30) Δεν είναι τόσο βελτιωμένη η ΑΕΚ, όσο δημιουργούν την αίσθηση τα ρεπορτάζ της ομάδας και οι τρεις νίκες που έχει πετύχει. Ο Γιαννίκης έχει καταφέρει να βελτιώσει κάποια σημαντικά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι, τα αποτελέσματα όμως στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του είναι κολακευτικά. Ακόμα κι έτσι όμως το 3/3 έχει ανοίξει την όρεξη. Η ΑΕΚ αν περάσει από τη Ριζούπολη θα πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στη διακοπή προκειμένου να ετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν θα είναι ένα απλό παιχνίδι, καθώς η ΑΕΚ θα έχει την δυνατότητα με νίκη να βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση. Για να συμβούν όλα αυτά πρέπει να περάσει το εμπόδιο του βελτιωμένου με Φέστα αμυντικά Απόλλωνα, δύσκολου όμως στο να δημιουργεί επιθέσεις. Ακόμα και ένα τέρμα μπορεί να δώσει το σημαντικό διπλό στην ΑΕΚ που προσφέρεται στο 1.45 από την Interwetten.

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

(Κυριακή 15:00) Ο Αστέρας συνολικά είναι καλύτερη ομάδα από τη Λαμία. Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι αν θα μπορέσει να της ανοίξει την άμυνα της χωρίς τον Μπαράλες. Ψάχνοντας ποια ομάδα είναι περισσότερο εξαρτώμενη από έναν ποδοσφαιριστή στη Super League Interwetten η απάντηση που μου έρχεται απευθείας στο μυαλό, είναι ο Αστέρα από τον Μπαράλες.

Σε μεγάλο βαθμό η επιθετικότητα της ομάδας του Ράσταβατς στηρίζεται στην ικανότητα του Μπαράλες στον αέρα. Χωρίς τον σέντερ φορ του στο γήπεδο θα πρέπει να ψάξει ένα διαφορετικό πλάνο ανάπτυξης. Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Ράσταβατς θα ψάξουν για έναν πιο κοντρολαρισμένο ρυθμό με στόχο να κρατήσουν το μηδέν ώστε ένα τέρμα να μπορεί να τους δώσει την νίκη. Σημειωμένο παιχνίδι στον άσο που άλλαξε με την αποβολή του Αργεντινού την περασμένη αγωνιστική. Οι καινούριες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί μας οδηγούν στο under 2,5 στο 1.50 από την Interwetten.

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

(Κυριακή 17:15) Ο Άρης αδικήθηκε από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ήταν σκληρό που βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, δίχως η εικόνα του αγώνα να δικαιολογεί το αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μάντζιου σε κανένα διάστημα του αγώνα δεν ήταν κατώτερη από τον αντίπαλο της. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στο παιχνίδι και ο Καμαρά πήρε την αποβολή του Μήτογλου και με παίκτη λιγότερο πάλεψε για την ισοφάριση, την άξιζε, όμως δεν ήρθε.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να χάθηκε το παιχνίδι ψυχολογικά, όμως βγήκε κερδισμένη η ομάδα του Άρη από την εικόνα που είχε στο ΟΑΚΑ. Είχε προηγηθεί και ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που δείχνει την πρόοδο της ομάδας. Ο Βόλος θα παίξει το γνωστό του επιθετικό ποδόσφαιρο, πίσω αφήνει πολλούς χώρους και το παιχνίδι του ταιριάζει στον Καμαρά που θα βρει μέτρα για να αξιοποιήσει την ταχύτητα του. Το διπλό στο 2.25 από την Interwetten.

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

(Κυριακή 19:30) Το ξεκίνημα του Ιωνικού είναι κάτι παραπάνω από θετικό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα επένδυσε σε έμπειρους ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να δώσουν αμυντική ισορροπία και αυτοπεποίθηση. Από το πρώτο παιχνίδι έγινε ξεκάθαρο πως στην πρώτη κατηγορία η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε για να παραμείνει. Οι 9 βαθμοί σε 8 παιχνίδια και η 9η θέση είναι ένα αξιόλογο ξεκίνημα απόλυτα δικαιολογημένο με βάση την εικόνα της ομάδας και τις δυνατότητες του ρόστερ. Ασφαλώς υπάρχουν άλλα παιχνίδια για να διεκδικήσει αποτέλεσμα ο Ιωνικός. Η νίκη του Ολυμπιακού με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.50 από την Interwetten.

Charlie bets: Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με το 2.25 στο Βόλος - Άρης

(Κυριακή 19:30) Για την εικόνα και τις αδυναμίες που έχει ο ΠΑΟΚ είναι υπερβολικό να δίνεται φαβορί στη Λεωφόρο. Σε μία έδρα που την περσινή σεζόν ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μετά τη λευκή ισοπαλία με τον ΟΦΗ είχαν μία ολόκληρη εβδομάδα μπροστά τους για να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αντίθετα οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν μόλις δύο ημέρες καθώς την Πέμπτη έδωσαν το απαιτητικό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη που ηττήθηκαν 2-1 στην Τούμπα σ’ ένα ματς που ήταν άστοχος.

Είναι υπερβολικά αργή η άμυνα του ΠΑΟΚ το δίδυμο Καρλίτος - Παλάσιος μπορεί να χτυπήσει στα αργά πόδια των Βαρέλα - Μιχαηλίδη. Οι εταιρίες έχουν δώσει ξεκάθαρο φαβορί σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να δίνεται σε απόλυτη ισορροπία και στην πράξη μας οδηγούν σε ποντάρισμα υπέρ των γηπεδούχων. Το 1Χ στο 1.53 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ