CHARLIE BETS

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ο Μασούρας σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Ο Μασούρας σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ INTIME

Η δράση στη Super League Interwetten επιστρέφει μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της 10ης αγωνιστικής και καταλήγει σε δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός


(Σάββατο 15:00) Ο Βόλος παίζει το ποδόσφαιρο του είτε κερδίζει, είτε χάνει, είναι πιστός στην αγωνιστική φιλοσοφία του. Η διακοπή ήρθε σ’ ένα διάστημα που τη χρειαζόταν, καθώς βρισκόταν 4 παιχνίδια χωρίς νίκη. Η επιστροφή του σπουδαίου χαφ Μεγιάδο και το ποιοτικό δίδυμο που έχει δημιουργήσει στον άξονα με τον Γκαγιέγο μεταμόρφωσε στα τελευταία παιχνίδια τον ΟΦΗ. Έκλεισε με δύο σπουδαία αποτελέσματα τον προτελευταίο κύκλο παιχνιδιών του 2021 και μπαίνει από καλή αφετηρία από την έκτη θέση στον τελευταίο κύκλο. Έχει δύο καλές απουσίες ο Βόλος, καθώς εκτίουν ποινή τιμωρίας τριών αγωνιστικών ο μέσος Μπαριέντος και ο μπακ Γκρίλο, αμφίβολος ο μπακ Πουρίτα. Δύο σημαντικές απουσίες έχει και ο ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του, ούτε τον φορμαρισμένο φορ Ντουρμισάι και τον ποιοτικό χαφ Νέιρα.

Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων είναι διαφορετική. Ο Νιόπλιας πηγαίνει πιο συντηρητικά. Είναι όμως έμπειρος τεχνικός και γνωρίζει πως για να έχει τύχη με τον Βόλο, έχει την υποχρέωση να σκοράρει η ομάδα του. Στο 1.80 τιμάται από την Interwetten το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

(Σάββατο 19:30) Η πιο αδικημένη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Άρης. Το -6 δεν βοηθά για να φανεί η σημαντική αγωνιστική βελτίωση που έχει η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Οι προσθήκες των Καμαρά - Ντιαγέ έχουν δώσει ταχύτητα και επιθετικότητα πάνω στον αντίπαλο σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι καλά βαθμολογικά, βρίσκεται σε πιο υψηλές θέσεις από αυτές που αξίζει και που στο τέλος θα τερματίσει στη βαθμολογία. Με νίκη ο Άρης θα πατήσει στην πρώτη εξάδα και φυσικά παρά την απουσία του Μπερτόγλιο έχει δημιουργήσει τις σταθερές για να κερδίζει πλέον τις κατώτερες ομάδες στο Βικελίδης. Στο 1.60 ο άσος του Άρη από την Interwetten, αποτελεί μία γερή βάση για τα δελτία μας.

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

(Σάββατο 19:30) Τα εκτός έδρας παιχνίδια του Αστέρα με ομάδες κατώτερες, που εξασφαλίζουν πως θα έχει την κατοχή, έχουν συγκεκριμένη εικόνα. Οι παίκτες του Ράσταβατς έχουν την κατοχή που τους προσφέρει το μηδέν στην άμυνα και ψάχνουν συνήθως με πάσες στόχευσης τον Μπαράλες. Ο Μπαράλες είναι τιμωρημένος, κάτι που κάνει δύσκολη τη ζωή στο Σέρβο προπονητή του Αστέρα. Την απουσία του οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να την διαχειριστούν στο παιχνίδι με τη Λαμία και η εντός έδρας ήττα έφερε κλυδωνισμούς. Το πιθανότερο είναι να μην έχει στην διάθεση του και ο Σπανός τον πιο δημιουργικό του ποδοσφαιριστή Άοσμαν (3 γκολ και 3 ασίστ). Τόσο η συμπεριφορά των δύο ομάδων όσο και οι απουσίες των Μπαράλες - Άοσμαν κάνουν το under 2,5 που δίνεται στο 1.50 στην Interwetten να μοιάζει ακλόνητο.

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

(Κυριακή 17:15) Παιχνίδι που και οι δύο περιμένουν να πάρουν αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αναστασίου μετά ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα μετρά ένα αρνητικό σερί με 5 συνεχόμενες ήττες και έπεσε στην προτελευταία θέση. Ο Απόλλων με τον Φέστα στον πάγκο έχει γίνει πιο κυνικός και μαζεύει πολύτιμους βαθμούς. Κέρδισε έστω και με πολλή τύχη 1-0 τον ΠΑΣ ισορρόπησε τον αγώνα με την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μία πολύ σημαντική βαθμολογικά, όπως και στο ψυχολογικό κομμάτι ισοπαλία. Ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο γίνεται πιο δημιουργικός, όμως δεν κρατάει πίσω το μηδέν με τίποτα. Χαρακτηριστικό της παρουσίας του είναι πως όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Αναστασίου, μετά από το 0-0 της πρεμιέρας με τον Αστέρα, έχουν έρθει over 2,5. Επίσης, παρότι και στα 4 παιχνίδια που ακολούθησαν της πρεμιέρας στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός σκόραρε, δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε έναν βαθμό. Το Goal/Goal στο 2.00 από την Interwetten.

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο ηττημένος θα έχει δύσκολη Δευτέρα. Η ΑΕΚ θα μείνει στους 6 βαθμούς απόσταση από την κορυφή, θα αποδυναμωθεί σημαντικά ο Γιαννίκης και φυσικά θα χαθεί η θετική αύρα που έδωσε στο ξεκίνημα η παρουσία του. Σε περίπτωση που ηττηθεί ο Ολυμπιακός η πίεση θα αυξηθεί στο πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι δεδομένο πως κάνει πολύ χειρότερη χρονιά ο Ολυμπιακός από τις δύο προηγούμενες ,η πρώτη θέση όμως κάπου κόβει τις αντιδράσεις, αν χαθεί, η κουβέντα θα ανοίξει. Υπάρχει λοιπόν μία πραγματικότητα που σε συνδυασμό και με τις αγωνιστικές αδυναμίες που έχουν οι δύο ομάδες - η ΑΕΚ ανασταλτικά και ο Ολυμπιακός στο να ενώσει τους παίκτες άξονα με τους ποδοσφαιριστές εκτέλεσης- που με οδηγούν στην λύση του αναγκαίου συμβιβασμού. Και οι δύο γνωρίζουν πως έχουν πολλά να κερδίσουν αν φύγουν νικητές στο ντέρμπι και πολλά να χάσουν αν ηττηθούν. Η κατάσταση των ομάδων τους και ο φόβος της αποτυχίας θα τους κάνει συντηρητικούς και έχοντας στο μυαλό τους πως η ισοπαλία δεν είναι καταστροφική. Το Χ δίνεται στο 3.25 από την Interwetten.

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Ο Ατρόμητος είναι αποκαρδιωτικός. Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόοδος από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Παράσχος. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι Περιστεριώτες έγιναν άνω κάτω από την στιγμή που χτύπησε ο κορονοϊος τον Παράσχο, τον βοηθό του και τον γυμναστή της ομάδας. Ο σύλλογος γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να ετοιμαστεί σωστά ζήτησε την αναβολή του αγώνα κάτι που δεν προβλέπεται από το καταστατικό και το αίτημα απορρίφθηκε. Στον πάγκο θα κάτσει ο Κορακάκης, που είναι ο προπονητής της δεύτερης ομάδας και το επιτελείο του. Ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα, προέρχεται όμως από τεράστια νίκη στη Λεωφόρο και στην επιστροφή στη δράση έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει έδαφος. Στόχος να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι και ελπίδα να μην ηττηθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτήν την περίπτωση θα πλησιάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Το διπλό στο 1.55 από την Interwetten.

Charlie bets: Συντηρητικά για το 3.25 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

(Δευτέρα 18:00) Το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο Παναθηναϊκός, σε μία έδρα που πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη. Αν δεν κερδίσει και στη Λαμία, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα διαχειρίσιμα για τον σύλλογο. Η αλήθεια είναι πως η συνολική συγκομιδή βαθμών αδικεί πολύ την εικόνα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Προβλήματα υπάρχουν, σημαντικές αδυναμίες, όμως πληρώνει πως στα οριακά παιχνίδια παίρνει πάντα χειρότερο αποτέλεσμα από αυτό που αξίζει. Μέχρι τώρα έχει χάσει 4 παιχνίδια, δεν ήταν κατώτερος, ούτε από τα Γιάννενα, ούτε από τον Άρη, ούτε από τον Αστέρα, τα έχασε όμως και τα τρία. Το παιχνίδι με τη Λαμία, είναι από αυτά που πρέπει μία ομάδα να τα κερδίσει για να μπορέσει να συνεχίζει να χτίζει πάνω στο πρότζεκτ που δουλεύει και να μην υπάρχουν αναταραχές. Έχει κάνει λάθη ο Γιοβάνοβιτς, είναι όμως νωρίς για να αμφισβητηθεί η θέση του. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει διπλό μετά από 11 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες. Το διπλό στο 2.05 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ