CHARLIE BETS

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

Ο Αλεξανδρόπουλος σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης
Ο Αλεξανδρόπουλος σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό INTIME

Η δράση επιστρέφει στη Super League Interwetten με την έκτη αγωνιστική μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Ο Τσάρλυ αναλύει τις αναμετρήσεις του τριημέρου και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

(Σάββατο 18:15) Η διοίκηση του Απόλλωνα τρελάθηκε από την εικόνα που είχε η άμυνα της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και ειδικά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Η επιλογή Φέστα έγινε στη λογική να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία, κάτι που άμεσα συνέβη. Ο Απόλλων έφερε δύο κολλητές λευκές ισοπαλίας με τον Ιταλό στον πάγκο. Δεν ήταν καλός με τον Ιωνικό, το παιχνίδι πήγαινε περισσότερο στο 0-1, πήρε μεγάλο αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση στο Βικελίδης.

Καταλαβαίνετε πως όλα έγιναν μέσα από μία συντηρητική λογική. Ο Αστέρας ξεκίνησε με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα, έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς. Καταλαβαίνετε πως ο Ράσταβατς είναι σε πίεση και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του είναι πως δεν σκοράρει με τίποτα. Το πρώτο τέρμα το σημείωσε στο τέλος του παιχνιδιού με τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική. Είναι δεδομένο πως ο Αστέρας ποιοτικά είναι ανώτερος, καίγεται για το αποτέλεσμα και έχουμε δύο ομάδες που δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν. Μία πραγματικότητα που κάνει να φαίνεται δίκαιη η τιμή στο 1.63 που δίνεται το Χ2 με under 3,5 από την Interwetten. Επιστρέφει ο Βέρχουστ και ο Τσιλούλης, σημαντική η απουσία του Παυλίδη δεν τον είχε βασικό ο Πετράκης, κάτι που είχε ενοχλήσει την διοίκηση, στηρίζει πολλά πάνω του Φέστα.

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

(Σάββατο 20:30) Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σημαντικό βαθμό από το Καραϊσκάκης σε ένα παιχνίδι που πήγαινε με απουσίες και με μεγάλο κέρδος την παρουσία του Μπρινιόλι. Στο ξεκίνημα της σεζόν έχει δείξει πως έχει τον τρόπο να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο στην Λεωφόρο και να κερδίζει με καθαρά σκορ μικρομεσαίες ομάδες προσφέροντας και όμορφο ποδόσφαιρο στους οπαδούς του.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά, έχει ήδη μαζέψει 5 βαθμούς και δείχνει ικανός να παραμείνει στη Super League Interwetten. Έχει βοηθηθεί από την απόκτηση έμπειρων μεσοαμυντικών ποδοσφαιριστών. Στη Λεωφόρο θα πάει χωρίς τους Τσιγκρίνσκι, Κάνιας και τον μέσο Ντάλσιο. Τρεις βασικές απουσίες που αναμένεται να κάνουν πιο βατό το έργο των ποδοσφαιριστών του Γιοβάνοβιτς. Ο άσος με over 1,5 πηγαίνει τον άσο του Παναθηναϊκού από το 1.45 στο 1.70 στην Interwetten.

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

(Κυριακή 16:00) Καλή δουλειά κάνει ο Αναστασίου στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι 5 βαθμοί που έχει μαζέψει είναι λιγότεροι από ό,τι αξίζει. Τους μάζεψε όμως σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έφερε λευκή ισοπαλία στο χειρότερο του παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική με τον Αστέρα. Στην συνέχεια πέτυχε σπουδαία νίκη στο Περιστέρι, πήρε βαθμό απέναντι στη Λαμία και έχασε άδικα τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ έχει πάρει 4 ισοπαλίες με Άρη εκτός, ΑΕΚ εντός, ΠΑΣ εκτός, Αστέρα εντός σε παιχνίδια που ήταν κατώτερος από τους αντιπάλους του και μπορούσε εύκολα να τα χάσει. Πριν τη διακοπή από το Ηράκλειο πέρασε για πλάκα ο ΠΑΟΚ. Αν ο Παναιτωλικός παίξει με τον ΟΦΗ, όπως στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα κερδίσει. Επίσης έχει μία εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ στο Αγρίνιο όπου μετράει επτά συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο άσος στο 2.45 από την Interwetten.

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

(Κυριακή 16:00) Κι όμως είναι ντέρμπι πρωτοπόρων. Ο Βόλος παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα έκπληξη της φετινής Super League Interwetten και μοιράζεται την κορυφή με 12 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου την επόμενη αγωνιστική, πηγαίνει στο Καραϊσκάκης και θα είναι σημαντικό για τον χαρακτήρα της να πάει στην κορυφή και να παίξει για δύο αποτελέσματα. Ο Βόλος στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι με ομάδα από το Big-6 έχασε εύκολα στη Λεωφόρο, καθώς δεν διαφοροποίησε το αγωνιστικό του πλάνο. Περιμένω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ο άσος με over 1,5 ανεβάζει την απόδοση από το 1.37 στο 1.55 στην Interwetten και φαίνεται συντηρητική επιλογή.

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

(Κυριακή 20:30) Δεν το φανταζόταν κανείς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως με τη μέχρις στιγμής εικόνα του ο Ατρόμητος μοιάζει σαν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ρόστερ για να βελτιωθεί και τουλάχιστον να παραμείνει χωρίς προβλήματα στην κατηγορία υπάρχει, η εικόνα όμως της ομάδας φωνάζει πως χρειάζεται χρόνο ο Παράσχος για να μαζέψει την κατάσταση.

Χρόνο για να παρουσιάσει την φιλοσοφία του θα χρειαστεί και ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο Έλληνας τεχνικός πριν από 20 ημέρες είχε πλησιάσει πολύ κοντά στον πάγκο του Ατρομήτου, προτίμησε να περιμένει την προοπτική της ΑΕΚ και τελικά δικαιώθηκε. Ανέλαβε ένα ποιοτικό μεσοεπιθετικά ρόστερ με πολλά όμως μεσοαμυντικά θέματα και μία ομάδα με απαιτήσεις να πετύχει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί με βάση το ρόστερ της. Μεσοεπιθετικά πάντως έχει ποδοσφαιριστές για να αναδείξουν τις αδυναμίες του Ατρομήτου και να βοηθήσουν τον νέο τους προπονητή να ξεκινήσει με νίκη. Καλές επιστροφές των Σιμάνσκι - Άμραμπατ. Δεν θα έχει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην διάθεση του ο Παράσχος, ο άσος στο 1.35 με over 1,5 πηγαίνει στο εύπεπτο 1.53 στην Interwetten .

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

(Κυριακή 20:30) Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και φαντάζει ως η πιο σκληρή ομάδα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες από το λεγόμενο Big 6. Ο Ηρακλής Μεταξάς εφαρμόζει ένα καθαρό 4-4-2, πιέζει τις αντίπαλες ομάδες παίζοντας μόνιμα με δύο φορ και όσο έχει το αποτέλεσμα είναι πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι. Εκεί που πήρε ανέλπιστα πολύ καλό βαθμό, είναι στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο όταν κυνηγούσε το γκολ. Ήταν δημιουργικός, έπρεπε να κερδίσει με καθαρό σκορ τον ΟΦΗ, ισοφάρισε στο τέλος στο Περιστέρι δημιούργησε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του δώσουν και τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός νιώθει πίεση για να πάρει το διπλό, ασφαλώς και είναι το φαβορί όχι μόνο στους Ζωσιμάδες, αλλά σε οποιοδήποτε εγχώριο παιχνίδι, όμως η δυσκολία του αγώνα είναι μεγαλύτερη από τις αποδόσεις του διπλού. Θυμίζω πως πέρυσι και τα δύο παιχνίδια που έδωσε στο συγκεκριμένο γήπεδο ήρθαν ισόπαλα με 1-1. Προτιμότερο να πάμε πάσο.

Charlie bets: Συνδυαστικό στοίχημα στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός, πληρώνει ο Παναιτωλικός, σκοράρουν στη Λαμία

(Δευτέρα 19:30) Η Λαμία ολοκλήρωσε με σπουδαίο διπλό στη Νίκαια τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή για τις Εθνικές. Ο Γρηγορίου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο η Λαμία. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως τα 4/5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα τα έχει φέρει στο Goal/Goal.

Ο Άρης είναι πιεσμένος για να πάρει την νίκη στη Λαμία, η εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα, ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα και αυξάνει την πίεση στον Άκη Μάντζιο που χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη. Ειδικά στο γήπεδο της η Λαμία έχει βγάλει πολλές καθαρές ευκαιρίες και στο 2-2 με τον Παναιτωλικό και στην ήττα με 1-2 από τον Ολυμπιακό. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει για τη νίκη, βρίσκω δίκαιες τις τιμές αουτσάιντερ για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 2.15 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ