CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στη Θεσσαλονίκη

Ο Ματέο Γκαρσία σε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη Super League Interwetten
Ο Ματέο Γκαρσία σε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Προτελευταία στροφή στα playoffs της Super League Interwetten και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων. H φιλοσοφία του Συλαϊδόπουλου οδηγεί στα γκολ στο Άρης - Παναθηναϊκός. Value bet στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Με τον διπλασιασμό στο Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στη Θεσσαλονίκη

(19:30) Ο Άρης είναι ένα σύνολο που σε σημαντικό βαθμό βασίζεται στην ένταση που βγάζει. Στα playoffs δείχνει να έχει θέμα φυσικής κατάστασης και παρουσιάζεται πεσμένος. Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ του εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν βρισκόταν στη δεύτερη θέση και θα ήταν αμαρτία να έμενε εκτός Ευρώπης. Εκτός για τον Άρη Μήτρογλου, Ιωάννου, νοκ άουτ ο Τζέγκο.

Ο Παναθηναϊκός τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα έχει στον πάγκο του τον Συλαϊδόπουλου. Το μοναδικό δείγμα που έχουμε από τον συγκεκριμένο προπονητή το είχαμε λάβει στο Ηράκλειο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΟΦΗ. Τότε είχε παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό με ένα υπερβολικά επιθετικό 4-4-2, με τους Καρλίτος - Μακέντα στο επιθετικό δίδυμο και δύο καθαρούς εξτρέμ στις πλευρές. Θυμίζω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε δεχτεί και είχε σπαταλήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό καθαρών ευκαιριών και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο από το τελικό 2-2.

Υπάρχει και η εξής πραγματικότητα που με κάνει να πιστεύω πως θα δούμε ένα πιο απελευθερωμένο Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές γκρίνιαζαν για τον τρόπο που διαχειριζόταν την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός απέτυχε να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του, όμως είναι δεδομένο πως αυτή την εποχή η ομάδα δεν είναι σε θέση να παίξει επιθετικά και να έχει ταυτόχρονα αμυντική ασφάλεια. Τιμωρημένοι Νιάς και Βέλεθ. Πιστεύω λοιπόν πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πληρώσει το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο στην Interwetten δίνεται στο 2.00.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στη Θεσσαλονίκη

(19:30) Ασφαλώς η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος κάνει πιο δύσκολη την εκτίμηση. Είναι δεδομένο πως τόσο ο Ράσταβατς όσο και ο Χιμένεθ θα δουν πιο ελαφριά το παιχνίδι και θα πάνε σε αλλαγές. Ο προπονητής πάντως που έχει μεγαλύτερη ανάγκη να κλείσει καλά την σεζόν είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός για την Ένωση Κρστίσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Νταντσένκο. Δεν πρόλαβαν για τον Αστέρα Λ. Φερνάντεθ και ο Ιγκλέσιας.

Το πιθανότερο είναι ένα σερί νικών στο τέλος να μην επηρεάσει καθόλου τις εξελίξεις. Ο Ισπανός προπονητής όμως προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό πλαίσιο, ώστε σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια αξιόπιστη λύση στα λεφτά που δίνει η ΑΕΚ για να πάρει προπονητή, να κοιτάξουν και προς την δική του πλευρά. Φάνηκε μετά τη νίκη στη Λεωφόρο πως μέσα στα αποδυτήρια έχει και σημαντικούς υποστηρικτές. Υπάρχουν λοιπόν συνθήκες για να πιεστεί λίγο περισσότερο η ΑΕΚ για το αποτέλεσμα κυνηγώντας να βάλει από κάτω της τον Άρη. Το διπλό προσφέρεται στο 2.05 στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν τα γκολ στη Θεσσαλονίκη

(19:30) Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου μετατρέπει ένα παιχνίδι με ισχυρή αντιπαλότητα σε αγώνα κινήτρου. Ο Μαρτίνς στον αγώνα πρώτου γύρου στην Τούμπα έκανε πειράματα και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0. Είναι ξεκάθαρο και έχει αποδειχθεί τα δύο τελευταία χρόνια πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι σημαντική και πρέπει να πάρει αψήφιστα το παιχνίδι ο Ολυμπιακός για να μην κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, είναι δεδομένο πως το τελευταίο διάστημα η απόφαση του Γκαρσία για 3-4-3 έχει βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία στην τελευταία γραμμή άμυνας του Δικεφάλου. Για να βγει όμως το 3-4-3 ο τρόπος που παίζει ο Σβαμπ στον άξονα είναι καθοριστικός. Ο Αυστριακός συνδέει τη μεσαία με την επιθετική, δίνει προσωπικότητα και χαρακτήρα στο παιχνίδι της ομάδας του. Δύσκολα θα ρισκαριστεί η χρησιμοποίηση των Κρέσπο, Καντουρί, Βιεϊρίνια και Καγκάβα.

Μαθαίνω πως ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια πιο καλή ενδεκάδα από ό,τι στα προηγούμενα για να ετοιμάσει την ομάδα του για τον τελικό του Κυπέλλου. Περιμένουμε την ενδεκάδα και σε περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρουσιάσει τον Ολυμπιακό με πολλούς αναπληρωματικούς το 190 στον άσο Interwetten αποκτά αξία.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ