CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνουν σε καλές τιμές τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει γκολ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ INTIME

Η όγδοη αγωνιστική συνεχίζεται στη Super League Interwetten με τέσσερις αναμετρήσεις και το ΑΕΚ - Άρης να ξεχωρίζει. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ματς της ημέρας και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Πληρώνουν σε καλές τιμές τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης


(15:00) Δεν βλέπεται ο Ατρόμητος. Ταπεινώθηκε την περασμένη αγωνιστική χάνοντας 0-2 εντός από τον Ιωνικό μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε και από το Κύπελλο χάνοντας 0-1, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα από έναν κακό Παναθηναϊκό. Η Λαμία σε έναν αγώνα που κακοποιήθηκε το άθλημα πήρε λευκή ισοπαλία στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Εκτός αποστολής για τη Λαμία ο χαφ Νούνιες και ο εξτρέμ Ρόμανιτς.

Είναι υποχρεωμένος να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Παράσχου, το ζήτημα είναι αν μπορεί. Πρέπει να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια η Λαμία, το ζήτημα και εδώ είναι αν μπορεί. Το πιθανότερο είναι να δούμε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις που θα κινηθεί στα όρια του ενός γκολ. Λογικές οι χαμηλές τιμές στο under 2,5 στο 1.45 δίνεται στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνουν σε καλές τιμές τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

(17:15) Επιστροφή στη Λεωφόρο και τελικά έχοντας και τον κόσμο του στο πλευρό του. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς απογοήτευσε στις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας εμφανίσεις της παίζοντας πολύ άσχημα, τόσο στην ήττα στην Τρίπολη, όσο και στην πρόκριση με τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι ήταν χειρότερος ο Παναθηναϊκός, όμως ο αντίπαλος ήταν απογοητευτικός και ήρθε η πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Στη Λεωφόρο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η εξέδρα δίνει φτερά στους παίκτες του Παναθηναϊκού, η πίεση στον αντίπαλο γίνεται πιο ψηλά, τα τρεξίματα, η ένταση και η ποιότητα των επιθέσεων έχουν φέρει τρεις καθαρές νίκες. Εκτός αποστολής ο Μακέντα ξανά. Ο ΟΦΗ βάσει εικόνας και βαθμών που έχει μαζέψει είναι η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει πάρει 5 ισοπαλίες σε παιχνίδια που ήταν από ελαφρώς ως πολύ χειρότερος από τον αντίπαλο. Τιμωρημένος για την κρητική ομάδα ο στόπερ Πασαλίδης. Με βάση τον χαρακτήρα που δείχνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ, το 1.63 που προσφέρει η Interwetten τον άσο είναι μία δίκαιη τιμή.

Charlie bets: Πληρώνουν σε καλές τιμές τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

(19:30) Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η φιλοσοφία των δύο ομάδων, η εικόνα που έχουν δείξει στα τελευταία τους παιχνίδια, οδηγούν στο να περιμένουμε να δούμε ένα ενδιαφέρον και αρκετά παραγωγικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει προσδοκία στον κόσμο της με το 2/2 που έχει κάνει με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Άρης προέρχεται από την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, μοιάζει κρυμμένος και επικίνδυνος. Κρυμμένος γιατί σε μία Κυριακή γεμάτη ντέρμπι όπως ήταν η προηγούμενη ελάχιστοι παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Μπήκε ο Γκαρσία στην αποστολή και γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του με τον Βόλο. Πάγια εκτός Γαλανόπουλος, Γέβτιτς και Άμραμπατ.

Ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας που οι παίκτες του Άρη έδειξαν πως έμαθαν να αξιοποιούν και να εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά του Καμαρά. Ο φορ του Άρη έβγαινε λίγο πιο ψηλά, είτε από τον αντίπαλο ακραίο μπακ, είτε από τον αντίπαλο στόπερ του ακούμπαγαν οι συμπαίκτες του την μπάλα στην πλάτη του και αμέσως γινόταν κίνηση από την επιθετική τριάδα. Με αυτόν τον τρόπο έγινε ένα πάρτι στην άμυνα του Παναιτωλικού. Ο Άρης επίσης είναι κρυμμένος γιατί με το -6 δεν μπαίνει στις συζητήσεις και δεν έχει γίνει κατανοητό πως στο γήπεδο έχει μαζέψει 14 βαθμούς και βρίσκεται πάνω από τον ΠΑΟΚ και σε απόσταση ενός παιχνιδιού από την κορυφή. Εκτός για τους φιλοξενούμενους ο μπακ Λούμορ και ο επιτελικός μέσος Μάνος. "Κόπηκε" ξανά ο Μπεναλουάν. Πάγια εκτός ο επιθετικός Άλι.

Δεν αποκλείω να ξαναδούμε τον Ντιαγέ πιο ψηλά από δύο καθαρούς κεντρικούς χαφ για να πιέσει στην αρχική ανάπτυξη της ΑΕΚ. Περιμένω να σκοράρει ο Αρης, δύσκολα να κρατήσεις τη φετινή ΑΕΚ στο μηδέν. Το Goal/Goal, το οποίο πιέζεται, σε απόδοση 1.90 φαντάζει υψηλό με βάση τις δυνατότητες και τη φιλοσοφία των δύο ομάδων.

Charlie bets: Πληρώνουν σε καλές τιμές τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

(19:30) Η ήττα στη Ριζούπολη ήταν το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα για τον φετινό ΠΑΣ. Η ομάδα του Μεταξά δεν ήταν χειρότερη από τον Απόλλωνα, ελαφρώς καλύτερη ήταν, έχασε και πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Παρόλα αυτά με 9 βαθμούς στις πρώτες 7 αγωνιστικές είναι άνετη. Είναι όμως πραγματικότητα πως μετά από το αρχικό σερί θετικών αποτελεσμάτων υπάρχει ένα αρνητικό σερί με 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 5 τελευταία, που ενισχύεται με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο με την ήττα στα πέναλτι στη Λάρισα. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Γκαρντάβσκι.

Από τον θεσμό του Κυπέλλου αποκλείστηκε και ο Αστέρας χάνοντας στην τελευταία φάση στη Λειβαδιά πληρώνοντας το ροτέισον του Ράσταβατς. Στο πρωτάθλημα όμως προέρχεται από δύο κολλητές νίκες, με τον Μπαράλες να έχει βρει φόρμα. Εκτός αποστολής ο μπακ Καρμόνα, ο χαφ Καπίγια, ο επιτελικός μέσος Ρεγκίς , ο εξτρέμ Τιλίκα και ο επιθετικός Μπενίτο. Στην πράξη λοιπόν βρισκόμαστε σε μία εποχή βαθμολογικής διόρθωσης των δύο ομάδων, προς τα κάτω του ΠΑΣ προς τα πάνω του Αστέρα. Το Χ2 στο 1.43 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ