CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός, must win για τον Ατρόμητο

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στον Ιωνικό για τη Super League Interwetten
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει INTIME

Η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα παιχνίδια του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός, must win για τον Ατρόμητο


(18:15) Παρότι τα δείγματα στα φιλικά ήταν απογοητευτικά, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τόσο απογοητευτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Ατρόμητου. Ο Άνχελ Λόπεζ απολύθηκε έχοντας πάρει το 0-0 στο Καραϊσκάκης και έχοντας χάσει εντός έδρας από Παναιτωλικό 1-2 και 3-0 στον Βόλο. Και με τον έμπειρο Παράσχο στον πάγκο μόλις 1 βαθμό πήρε ο Ατρόμητος στην επόμενη τριάδα αγώνων. Έχασε 3-1 εντός από τον Άρη έφερε ισοπαλία εντός 1-1 με τον ΠΑΣ και έχασε 3-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει ο Ατρόμητος να κερδίσει τον Ιωνικό. Νοκ άουτ ο στόπερ Μουνίθ, μακροχρόνια τα υπόλοιπα αγωνιστικά προβλήματα.

Η ομάδα του Σπανού έκανε την χειρότερη της φετινή εμφάνιση στην Λεωφόρο. Έχει δύο σοβαρές απουσίες στα μετόπισθεν, καθώς το καλό της αμυντικό δίδυμο Τσιγκρίνσκι - Σάντσες δεν είναι διαθέσιμο ο πρώτος τραυματίας ο δεύτερος τιμωρημένος. Με λίγα λόγια ο Ατρόμητος σε ένα must win παιχνίδι έχει την τύχη να υποδέχεται τον νεοφώτιστο Ιωνικό χωρίς το βασικό του αμυντικό δίδυμο. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και για τον χαφ Κάνιας. Μεγαλύτερη ευκαιρία για νίκη δύσκολα θα βρει. Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι θα μπλέξουν πολύ τα πράγματα. Ο άσος πιέζεται ελαφρώς και προσφέρεται στο 1.75 στην Interwetten από το αρχικό 1.83.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός, must win για τον Ατρόμητο

(19:00) Ο Απόλλων μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές επέλεξε να δώσει την ομάδα σε έναν συντηρητικό προπονητή. Ο Ιταλός Φέστα ανέλαβε για να σουλουπώσει αμυντικά την ομάδα του τα κατάφερε, όμως από την ημέρα που ανέλαβε δεν έχει πετύχει ο Απόλλων ούτε ένα τέρμα. Πήρε δύο λευκές ισοπαλίες εντός με Ιωνικό και στο Βικελίδης, έχασε δίκαια με 0-1 εντός από τον Αστέρα. Δεν παίζει ο χρήσιμος χαφ Σλίβκα.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα παίζει σε πιο υψηλή ένταση. Δείχνει εκπαιδευμένος στο παιχνίδι χωρίς μπάλα, αλλά και όσες φορές χρειάστηκε να κυνηγήσει το γκολ βρήκε τρόπους για να γίνει επικίνδυνος. Πιστεύω πως θα ηττηθεί στην Ριζούπολη δύσκολο να δούμε και πολλά τέρματα. Το Χ2 με under 3,5 στο 1.60 στην Interwetten μοιάζει ασφαλή επιλογή με βάση και την ανωτερότητα του ΠΑΣ αλλά και τον χαρακτήρα των δύο ομάδων.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές αποδόσεις ο Παναθηναϊκός, must win για τον Ατρόμητο

(20:30) Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα εκτός έδρας νίκη. Πήρε σημαντικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης, όμως δεν έχει σκοράρει ακόμα μακριά από την έδρα του. Συνολικά πάντως παρουσιάζει μία βελτίωση με το νέο πλάνο του Γιοβάνοβιτς που είναι θέμα χρόνου να φέρει και εκτός έδρας αποτελέσματα. Ο Σέρβος προπονητής βοήθησε πολύ τους ποδοσφαιριστές του με την απόφαση του να μονιμοποιήσει τον Αλεξανδρόπουλο δίπλα στον Πέρεθ, τον Χατζηγιοβάνη στα δεξιά και να φέρει τον Παλάσιος σαν παρτενέρ του Καρλίτος. Με αυτές τις κινήσεις ο Παναθηναϊκός έπαψε να είναι εξαρτώμενος από τον Βιτάλ και δεν είναι εύκολο για την αντίπαλη ομάδα να τον περιορίσει.

Ο Αστέρας δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν δεν σκοράρει εύκολα. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε την πρώτη του νίκη κερδίζοντας 1-0 στη Ριζούπολη την χειρότερη μέχρι στιγμής ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν παίζει για τους Αρκάδες ο χαφ Καπίγια. Είναι απόλυτα έτοιμοι οι Κώτσιρας, Βέλεθ, θα είναι βελτιωμένος και αμυντικά ο Παναθηναϊκός. Εκτός ο χαφ Λούντκβιστ. Με βάση την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες το 2.70 του διπλού που προσφέρει η Interwetten είναι μεγάλο, το οποίο ανεβαίνει ελαφρώς από το αρχικό 2.60.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ