CHARLIE BETS

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ στη Λεωφόρο απέναντι στον Ιωνικό μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει γκολ στη Λεωφόρο INTIME

Η δράση συνεχίζεται στη Super League Interwetten με την όγδοη αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα παιχνίδια της αγωνιστικής και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Στον Παναιτωλικό μοιάζει σαν να βγήκε ξαφνικά η πρίζα. Είχε ξεκινήσει πολύ καλά η ομάδα του Αναστασίου, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο ακόμα και όταν έχανε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ και στο ταπεινωτικό 5-1 στο Βικελίδης, η εικόνα ήταν απογοητευτική. Ο Ολυμπιακός έβαλε τα πράγματα σε μία καλή σειρά για τον ίδιο μετά την νίκη του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έχει σοβαρές απουσίες ο Παναιτωλικός που τον αποδυναμώνουν και τον κάνουν λιγότερο ανταγωνιστικό. Σημαντική απουσία ο σοβαρός τραυματισμός του μέσου Βαρόνε (7/1 χιαστούς), έλειψαν και παραμένουν αμφίβολοι ο αρχηγός/μέσος Ντίας (5/1) ,οι εξτρέμ Μεντόσα (4/0), Μπαρμπόσα (3/0) και ο μπακ Χουχούμης (4/0). Στο Ιράν ο φορ Ζεστέντ (3/1). Το διπλό με over 1,5 εκτοξεύεται από το 1.45 στο 1.70 στην Interwetten.

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε συγκεκριμένα προβλήματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πιέστηκε ο Εσίτι στην αρχική κατοχή μπάλας, ο Μαρτίνς χτύπησε την επιλογή του Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει τον Μπίσεσβαρ αριστερό εξτρέμ και δημιούργησε συνθήκες στο πρώτο μέρος για να παίζει ένας με ένας ο Ροντρίγκες με τον Σίντκλεϊ. Μετά από την ήττα στο ντέρμπι έμεινε 4 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο λάθους.

Ο Απόλλων συναγωνίζεται με τον Ατρόμητο στο ποια είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έστω και με πολύ δόση τύχης πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΣ. Ήταν χειρότερος από τον αντίπαλο, χρειάστηκε να πιάσει πέναλτι στο 94ο λεπτό ο Κώτσιρας. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήρθε και το πρώτο τέρμα στην εποχή Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει προσπαθήσει και σε έναν βαθμό έχει πετύχει να μαζέψει αμυντικά την ομάδα του, όμως επιθετικά ο Απόλλων δεν παράγει εύκολα. Για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική η επιστροφή του Κούρτιτς, θα χάσει όμως για έναν μήνα τους Μίτριτσα και Σίντκλεϊ. Φτάνει να είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει εύκολα και με καθαρό σκορ τον Απόλλωνα. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.60 από Interwetten.

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 15:00) Δεν βλέπεται ο Ατρόμητος. Ταπεινώθηκε την περασμένη αγωνιστική χάνοντας 0-2 εντός από τον Ιωνικό μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε και από το Κύπελλο χάνοντας 0-1, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα από έναν κακό Παναθηναϊκό. Η Λαμία σε έναν αγώνα που κακοποιήθηκε το άθλημα πήρε λευκή ισοπαλία στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι υποχρεωμένος να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Παράσχου, το ζήτημα είναι αν μπορεί. Πρέπει να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια η Λαμία, το ζήτημα και εδώ είναι αν μπορεί. Το πιθανότερο είναι να δούμε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις που θα κινηθεί στα όρια του ενός γκολ. Λογικές οι χαμηλές τιμές στο under 2,5 στο 1.47 δίνεται στην Interwetten.

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 17:15) Επιστροφή στη Λεωφόρο και τελικά έχοντας και τον κόσμο του στο πλευρό του. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς απογοήτευσε στις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας εμφανίσεις της παίζοντας πολύ άσχημα, τόσο στην ήττα στην Τρίπολη, όσο και στην πρόκριση με τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι ήταν χειρότερος ο Παναθηναϊκός, όμως ο αντίπαλος ήταν απογοητευτικός και ήρθε η πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Στη Λεωφόρο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η εξέδρα δίνει φτερά στους παίκτες του Παναθηναϊκού, η πίεση στον αντίπαλο γίνεται πιο ψηλά, τα τρεξίματα, η ένταση και η ποιότητα των επιθέσεων έχουν φέρει τρεις καθαρές νίκες. Ο ΟΦΗ βάσει εικόνας και βαθμών που έχει μαζέψει είναι η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει πάρει 5 ισοπαλίες σε παιχνίδια που ήταν από ελαφρώς ως πολύ χειρότερος από τον αντίπαλο. Με βάση τον χαρακτήρα που δείχνει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ, το 1.63 που προσφέρει η Interwetten τον άσο είναι μία δίκαιη τιμή.

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η φιλοσοφία των δύο ομάδων, η εικόνα που έχουν δείξει στα τελευταία τους παιχνίδια, οδηγούν στο να περιμένουμε να δούμε ένα ενδιαφέρον και αρκετά παραγωγικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει προσδοκία στον κόσμο της με το 2/2 που έχει κάνει με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Άρης προέρχεται από την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, μοιάζει κρυμμένος και επικίνδυνος. Κρυμμένος γιατί σε μία Κυριακή γεμάτη ντέρμπι όπως ήταν η προηγούμενη ελάχιστοι παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας που οι παίκτες του Άρη έδειξαν πως έμαθαν να αξιοποιούν και να εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά του Καμαρά. Ο φορ του Άρη έβγαινε λίγο πιο ψηλά, είτε από τον αντίπαλο ακραίο μπακ, είτε από τον αντίπαλο στόπερ του ακούμπαγαν οι συμπαίκτες του την μπάλα στην πλάτη του και αμέσως γινόταν κίνηση από την επιθετική τριάδα. Με αυτόν τον τρόπο έγινε ένα πάρτι στην άμυνα του Παναιτωλικού. Ο Άρης επίσης είναι κρυμμένος γιατί με το -6 δεν μπαίνει στις συζητήσεις και δεν έχει γίνει κατανοητό πως στο γήπεδο έχει μαζέψει 14 βαθμούς και βρίσκεται πάνω από τον ΠΑΟΚ και σε απόσταση ενός παιχνιδιού από την κορυφή.

Δεν αποκλείω να ξαναδούμε τον Ντιαγέ πιο ψηλά από δύο καθαρούς κεντρικούς χαφ για να πιέσει στην αρχική ανάπτυξη της ΑΕΚ. Περιμένω να σκοράρει ο Αρης, δύσκολα να κρατήσεις τη φετινή ΑΕΚ στο μηδέν. Το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 φαντάζει υψηλό με βάση τις δυνατότητες και τη φιλοσοφία των δύο ομάδων.

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Η ήττα στη Ριζούπολη ήταν το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα για τον φετινό ΠΑΣ. Η ομάδα του Μεταξά δεν ήταν χειρότερη από τον Απόλλωνα, ελαφρώς καλύτερη ήταν, έχασε και πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Παρόλα αυτά με 9 βαθμούς στις πρώτες 7 αγωνιστικές είναι άνετη. Είναι όμως πραγματικότητα πως μετά από το αρχικό σερί θετικών αποτελεσμάτων υπάρχει ένα αρνητικό σερί με 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 5 τελευταία, που ενισχύεται με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο με την ήττα στα πέναλτι στη Λάρισα.

Από τον θεσμό του Κυπέλλου αποκλείστηκε και ο Αστέρας χάνοντας στην τελευταία φάση στη Λειβαδιά πληρώνοντας το ροτέισον του Ράσταβατς. Στο πρωτάθλημα όμως προέρχεται από δύο κολλητές νίκες, με τον Μπαράλες να έχει βρει φόρμα. Στην πράξη λοιπόν βρισκόμαστε σε μία εποχή βαθμολογικής διόρθωσης των δύο ομάδων, προς τα κάτω του ΠΑΣ προς τα πάνω του Αστέρα. Το Χ2 στο 1.47 από την Interwetten.

Charlie bets: Με το 1.70 στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, μεταμορφώνεται στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

(Δευτέρα 19:30) Ομάδες με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Κυνικός όσο δεν πάει ο Ιωνικός, φουλ επίθεση από τον Βόλο του Αμπασκάλ. Η ομάδα του Σπανού έδειξε χαρακτήρα στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Κέρδισε εύκολα και καθαρά 2-0 στο Περιστέρι χωρίς το βασικό αμυντικό δίδυμο Τσιγκρίνσκι - Σάντσες. Μεσοβδόμαδα με σχεδόν αναπληρωματική ομάδα πήγε στην Ξάνθη (2-1) και προκρίθηκε κάνοντας ανατροπή.

Ο Βόλος έχει το αγωνιστικό του σχέδιο θα βρει έναν αντίπαλο πολύ σκληρό που αμύνεται καλά. Έχει όμως την ποιότητα η ομάδα του Αμπασκάλ να δημιουργήσει τις στιγμές της και ένα γκολ μπορεί να το βρει. Με τον τρόπο που παίζει ο Βόλος το μηδέν δεν το κρατάει, οπότε λογική επιλογή μοιάζει το 1.77 της Interwetten στο Goal/Goal. Και τα 7 παιχνίδια του Βόλου έχουν έρθει over 2,5, 6/7 στο Goal/Goal. Επειδή το Ιωνικός - Βόλος έχει περισσότερες πιθανότητες να έρθει στο 1-1 από το να το κερδίσει κάποια ομάδα 3-0, προτιμότερη επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ