CHARLIE BETS

Charlie bets: Με χάντικαπ ο ΠΑΟΚ, νίκη με combo για τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν INTIME

Ανοίγει η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Κόντρα στον Παναιτωλικό δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Τον Απόλλωνα Σμύρνης φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της ημέρας και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Με χάντικαπ ο ΠΑΟΚ, νίκη με combo για τον Ολυμπιακό


(19:30) Στον Παναιτωλικό μοιάζει σαν να βγήκε ξαφνικά η πρίζα. Είχε ξεκινήσει πολύ καλά η ομάδα του Αναστασίου, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο ακόμα και όταν έχανε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ και στο ταπεινωτικό 5-1 στο Βικελίδης, η εικόνα ήταν απογοητευτική. Ο Ολυμπιακός έβαλε τα πράγματα σε μία καλή σειρά για τον ίδιο μετά την νίκη του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής ο Ονιεκούρου, δεν ταξίδεψε ούτε ο Μπουχαλάκης.

Έχει σοβαρές απουσίες ο Παναιτωλικός που τον αποδυναμώνουν και τον κάνουν λιγότερο ανταγωνιστικό. Σημαντική απουσία ο σοβαρός τραυματισμός του μέσου Βαρόνε (7/1 χιαστούς), έλειψαν και παραμένουν αμφίβολοι ο αρχηγός/μέσος Ντίας (5/1) ,οι εξτρέμ Μεντόσα (4/0), Μπαρμπόσα (3/0) και ο μπακ Χουχούμης (4/0). Στο Ιράν ο φορ Ζεστέντ (3/1). Το διπλό με over 1,5 εκτοξεύεται από το 1.45 στο 1.67 στην Interwetten.

Charlie bets: Με χάντικαπ ο ΠΑΟΚ, νίκη με combo για τον Ολυμπιακό

(19:30) Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε συγκεκριμένα προβλήματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πιέστηκε ο Εσίτι στην αρχική κατοχή μπάλας, ο Μαρτίνς χτύπησε την επιλογή του Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει τον Μπίσεσβαρ αριστερό εξτρέμ και δημιούργησε συνθήκες στο πρώτο μέρος για να παίζει ένας με ένας ο Ροντρίγκες με τον Σίντκλεϊ. Μετά από την ήττα στο ντέρμπι έμεινε 4 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο λάθους.

Ο Απόλλων συναγωνίζεται με τον Ατρόμητο στο ποια είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έστω και με πολύ δόση τύχης πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΣ. Ήταν χειρότερος από τον αντίπαλο, χρειάστηκε να πιάσει πέναλτι στο 94ο λεπτό ο Κώτσιρας. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήρθε και το πρώτο τέρμα στην εποχή Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει προσπαθήσει και σε έναν βαθμό έχει πετύχει να μαζέψει αμυντικά την ομάδα του, όμως επιθετικά ο Απόλλων δεν παράγει εύκολα. Δεν πρόλαβε για τον Απόλλωνα ο Αλβες, πάγια εκτός ο Σλίβκα. Για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική η επιστροφή του Κούρτιτς, θα χάσει όμως για έναν μήνα τους Μίτριτσα και Σίντκλεϊ. Φτάνει να είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει εύκολα και με καθαρό σκορ τον Απόλλωνα. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.63 από Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ