CHARLIE BETS

Charlie bets: Ανώτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Περέα κόντρα στον Απόλλωνα σε ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Περέα κόντρα στον Απόλλωνα INTIME

Ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Super League Interwetten στο Πανθεσσαλικό και το Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie bets: Ανώτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα


(19:30) Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό του Βόλου λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του "Αθανάσιος Διάκος". Φοβική παρουσιάζεται η Λαμία στα τελευταία της παιχνίδια. Έπαιξε πολύ συντηρητικά με τον Παναθηναϊκό, έμεινε πολύ χαμηλά και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που γύρισε το παιχνίδι. Την περασμένη αγωνιστική έπαιξε μόνο άμυνα στη Ριζούπολη και πήρε το 0-0 μόνο και μόνο επειδή ο Απόλλων δεν έχει το γκολ. Πάγια εκτός ο χαφ Τζανδάρης (8/0) και οι επιθετικοί Καραμάνος (8/1) και Μανούσος (9/1).

Ασφαλώς και είναι καλύτερη ομάδα ο φετινός ΠΑΣ, παίζει σε πιο υψηλή ένταση, βγάζει επιθετικότητα και η διαφορά των 6 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες και δικαιολογημένη είναι και θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Πέρα από την μόνιμη απουσία του Κόντε για την ομάδα του Μεταξά δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος επιθετικός Μιλιντσεάνου (10/2). Κλινήρης ο νεαρός επιθετικός Μίνα (4/0) και ο μπακ Οικονομόπουλος (3/0). Το Χ2 καταγράφει πτωτική πορεία και από το 1.50 πλέον τιμάται στο 1.33 στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ