CHARLIE BETS

Charlie bets: Αγωνιστική για Goal/Goal, fun bet με σκορ και combo bet σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Super League Interwetten συνεχίζεται με την τέταρτη αγωνιστική και ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα ζευγάρια.

Η πρόσφατη παράδοση δίνει κατεύθυνση στο Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης και ρίσκο με σκορ. Combo bets στα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Χρειάζεται δύο γκολ για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Λίγα τέρματα στη Ριζούπολη. Ανάποδο φαβορί στο Λαμία - Βόλος.

Charlie Bets

(Σάββατο, 19:30) Η ομάδα του Χάβου έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με αξιοπρέπεια. Έδειξε πως είναι βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά και πως μπορεί φέτος να παραμείνει πιο εύκολα στην κατηγορία. Ο Αστέρας του Ράσταβατς στην πρεμιέρα εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε με νίκη. Η αλήθεια είναι πως στο Γ. Καραϊσκάκης έβαλε λιγότερες δυσκολίες στον Ολυμπιακό, από ό,τι θα έπρεπε και από ό,τι έκανε η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Αστέρας πήρε ρεπό την περασμένη εβδομάδα, σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι που δύσκολα προσεγγίζεται. Υπάρχει μία πρόσφατη παράδοση όμως που δίνει μία κατεύθυνση . Τα 5/6 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο Αγρίνιο έχουν έρθει στο αμφίσκορο, τα 4 μάλιστα από αυτά με σκορ 1-1 και τα 6 παιχνίδια έχουν κυμανθεί ανάμεσα στα 2 με 3 τέρματα. Ανεξαρτήτου έδρας το ρεκόρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 7/10 και 8/10 η επιβεβαίωση σε σκoρ ανάμεσα στα 2 με 3 τέρματα. Η Interwetten έχει σε απόλυτη ισορροπία τις τιμές στο GG με το ΝG. Κύριο ποντάρισμα λοιπόν στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σαν fun bet η repetition στο 1-1. Τρεις συνεχόμενες φορές σε αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Αγρίνιο έχει κάτσει η μπίλια στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Charlie Bets

(Κυριακή, 16:00) Έμπλεξαν στον Παναθηναϊκό με τον απόφαση ρίσκου του Τσάβι Ρόκα να δώσει την δουλειά του προπονητή σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ξαναδουλέψει σαν πρώτος. Από τις επιλογές της προετοιμασίας, ειδικά από την στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει τον Μακέντα, φάνηκε πως ο Πογιάτος δεν έχει ούτε την πείρα, ούτε την προσωπικότητα που χρειάζεται η θέση.

Στην Τρίπολη δημιουργήθηκε ο φόβος, πως δεν έχει ούτε την γνώση να βοηθήσει την ομάδα του στο κοουτσάρισμα, αυτός ο φόβος έγινε βεβαιότατα μετά το παιχνίδι στη Λάρισα. Ο Πογιάτος δουλεύει ένα καθαρό 4-3-3, με δύο δημιουργικούς χαφ σαν εσωτερικούς μέσους, με τον Αγιούμπ να παίζει μόνιμα για 90 λεπτά, ενώ δεν έχει δυνάμεις ούτε 60’. Επίσης καίει χρησιμοποιώντας στα αριστερά με τον Καρλίτος και δημιουργεί πίεση στον δικό του αριστερό μπακ, πέρα από το συνολικό πρόβλημά που φέρνει αυτή η απόφαση στην ανάπτυξη της ομάδας του.

Διαβάζω πως ξαφνικά σκέπτεται και το 3-5-2. Δεδομένα ο Άρης αδυναμίες έχει και το ρόστερ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον κερδίσει. Έχει αρχίσει να γίνεται φανερό πως την ώρα που ο αντίπαλος πιέζει ούτε βοήθεια έρχεται από τον πάγκο και η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση όταν αμύνεται. Για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δύο τέρματα, που μέχρι σήμερα έχει πετύχει μόνο στο πρώτο φιλικό με το Μαρκό. Ένα γκολ πάντως συνήθως ο Κουέστα το χαρίζει στον αντίπαλο.

Ανάμεσα στο 1-1 και στο 2-1 το εκτιμώ το παιχνίδι, σαν fun bet μπορεί κάποιος να δει τις τιμές στην Interwetten, μου προκαλεί εντύπωση που δίνεται έστω και οριακά ως αουτσάιντερ το αμφίσκορο. Κύριο ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Charlie Bets

(Κυριακή, 18:15) Ο ΟΦΗ μετά από τρία προβληματικά επίσημα παιχνίδια, με Παναιτωλικό εντός 1-1, ήττα με 0-1 και αποκλεισμός από την Ευρώπη από τον Απόλλωνα Λεμεσού και τυχερή νίκη στη Λαμία με 2-1, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Η ομάδα του Σίμου απέναντι στον Ατρόμητο στο δημιουργικό κομμάτι θύμισε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της εαυτό, όμως κράτησε και τις αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι.

Ήταν πολλές οι στιγμές που η άμυνα του ΟΦΗ πιάστηκε κοιμώμενη και έδωσε τη δυνατότητα στον Μανούσο, να πάει σε καθαρή ευκαιρία. Μια αδράνεια στο κέντρο άμυνας, στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ υπήρχε αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε το δικαίωμα στον Γούτα να σκοράρει και να δικαιώσει την απόφαση του Κάναντι να του περάσει σέντερ φορ στην τελευταία επίθεση.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η απογοήτευση από τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί. Ήδη έχουν χαθεί 4 βαθμοί στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών. Αν δεν κερδίσει Ο ΠΑΟΚ η πραγματικότητα που θα δημιουργηθεί θα είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει η διοίκηση με τον Ρέμπε να δουν τι θα κάνουν με τον Φερέιρα. Είναι μία συζήτηση πάντως που μοιάζει θέμα χρόνου να ανοίξει.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας. Είναι δύσκολη η προσέλκυση, από την στιγμή που έχουμε τον Φερέιρα να δουλεύει ένα σύστημα που δεν μπορείς να ανοίγεις οργανωμένες άμυνες και για αυτόν τον λόγο στα παιχνίδια με ΑΕΛ, Ατρόμητο, Βόλο και στο εντός με Κράσνονταρ έβαλε μόλις 3 τέρματα και σε κανένα από αυτούς τους αγώνες δεν πέτυχε πάνω από ένα γκολ.

Ο Σίμος όμως παίζει διαφορετικά και περιμένω αυτή η προσέγγιση να βολέψει τον ΠΑΟΚ. Θα βρει η επιθετική τριάδα τρόπο και επιθέσεις να βγάλει μέσα από κλεψίματα και να χτυπήσει στην καρδιά της άμυνας του ΌΦΗ. Όλες οι ομάδες που έχουν παίξει με τον φετινό ΟΦΗ έχουν δημιουργήσει σημαντικό αριθμό ευκαιριών. Ο άσος με over 1,5 είναι μία συντηρητική επιλογή.

Charlie Bets

(Κυριακή, 18:15) Ο Απόλλωνας εξασφάλισε στις 29/8 την άνοδο του και πήρε ρεπό τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, για να φτιάξει ρόστερ πρώτης κατηγορίας. Πήρε τον Παράσχο στην θέση του Τεννέ και μεταξύ άλλων έκανε συμβόλαια στους Μουνιέ, Ντάουντα, Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Φερνάντεθ, Τσιλούλη, Ντομίνγκες και Κότσαρη. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχει βρεθεί οποιαδήποτε χημεία σε αυτήν την ομάδα.

Η ΑΕΛ ασφαλώς και έχει πλεονέκτημα, αλλά δεν βρήκα αρετές στα πρώτα της παιχνίδια. Δεν έχει επιθετικό ταλέντο και παίζει υπερβολικά αργό ποδόσφαιρο. Έχει για το παιχνίδι στην Ριζούπολη τραυματίες με θλάσεις, τους βασικούς αμυντικούς Ζίσιτς και Μιχαήλ . Δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμο το συγκεκριμένο παιχνίδι, φαίνεται πάντως εξαιρετικά δύσκολο να φύγει από το under 2,5.

Charlie Bets

(Κυριακή, 20:30) Δυνάμεις για ένα ημίχρονο είχε ο ΠΑΣ στο Βικελίδης. Όσο άντεχαν όμως τα πόδια των παικτών του Αργύρη Γιαννίκη τα μηνύματα ήταν ελπιδοφόρα. Το γεγονός όμως πως οι παίκτες του δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους κόστισε στην επανάληψη και επέτρεψε στον Άρης να ισοφαρίσει από 0-2 σε 2-2.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το καλύτερο του φετινό ημίχρονο στην Κύπρο. Ήταν πολύ βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο με την Ομόνοια, αδικείται από το τελικό 0-0 και είναι δεδομένο πως και την ποιότητα έχει και την αυτοπεποίθηση για να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΠΑΣ. Βοηθάει πως έπαιξαν Τρίτη το παιχνίδι τους στην Κύπρο και επίσης πως έρχεται διακοπή. Το διπλό με over 1,5 τέρματα ανεβάζει σε αξιοπρεπή επίπεδα την τιμή.

Charlie Bets

(Κυριακή, 21:45) Η συγκομιδή των δύο βαθμών στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν είναι καλή για την ομάδα του Κάναντι, μετά όμως από την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα, που σε μεγάλο βαθμό διαμορφώθηκε από την αποβολή του Ρισβάνη στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ισοπαλίες σε Τούμπα και Γεντί Κουλέ είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Ισοπαλίες που ήρθαν με διαφορετικό τρόπο.

Καλή αμυντικά εμφάνιση και αξιόλογο τακτικά παιχνίδι έφερε τον βαθμό στην Τούμπα. Στην Κρήτη έμοιαζε λες και έπαιζε άλλη ομάδα. Ανασταλτικά ο Ατρόμητος, ήταν εντελώς ανοργάνωτος, τα δύο τέρματα που δέχτηκε κολακεύουν την εικόνα που έδειξε η άμυνα του Ατρομήτου, όμως δημιουργικά κατάφερε και έβγαλε πολλές φορές σε καθαρές θέσεις εκτέλεσης τον Μανούσο. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα και θα πάρει σοβαρή ώθηση με ένα διπλό στο Περιστέρι. Δεν είναι εύκολο και είχε και απαιτητικό παιχνίδι Πέμπτη βράδυ. Θα επιλέξω να πάω πάσο. Καθαρό ΝO BET.

Charlie Bets

(Δευτέρα, 19:30) Για το ρόστερ που έχει το ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει η Λαμία είναι ελκυστικό. Πραγματικά όμως, η κατάσταση στην άμυνα της, είναι χαοτική. Και στα τρία της παιχνίδια έγιναν ακραία λάθη και δώρα στον αντίπαλο. Το παιχνίδι με τον Βόλο φαίνεται να είναι καθοριστικό και για την παραμονή ή όχι του Πετράκη. Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής η ομάδα του Βόλου υπερέχει σε όλα τα κομμάτια. Και πιο στιβαρή είναι ανασταλτικά και μεγαλύτερο ατομικό ταλέντο διαθέτει.

Θα έχει και άγχος για τη νίκη η Λαμία, που δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστεί. Πήρε την κάρτα του και είναι διαθέσιμος ο Νίνης, σημαντική προσθήκη ο Ουάρντα, που ανεβάζει επίπεδο τον Βόλο όπως έκανε και πέρυσι στην ΑΕΛ. Το γεγονός πως δίνεται η καλύτερη ομάδα σαν αουτσάιντερ μας προσφέρει μία δίκαιη διπλή ευκαιρία του Βόλου με κάλυψη και στην ισοπαλία.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΕΛ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ