ΣΤΗΛΕΣ

Αυτογκόλ για πολλά γέλια

Αυτογκόλ για πολλά γέλια
INTIME SPORTS

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Μανώλης Στεφανάκος, έκανε μια απίστευτη γκάφα σε γύρισμα του Κουτρουμάνου, καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε γκολ. Το Sport24.gr θυμίζει 12 χαρακτηριστικά αυτογκόλ (VIDEOS).

Αποτελεί τον εφιάλτη για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι από εκείνα που δεν θέλει να του συμβούν ποτέ, διότι μένει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό του, κάτι σαν... στίγμα. Για τον Μανώλη Στεφανάκο, έφτασε αυτή η στιγμή μόλις στα 25 του χρόνια.

Ο Γιώργος Κουτρουμάνος έκανε ένα μάλλον διαδικαστικό γύρισμα προς τον τερματοφύλακά του για ασφάλεια. Που να ήξερε τι θα συνέβαινε και ότι χωρίς να φταίει, θα χρεωνόταν ένα αυτογκόλ. Ο Στεφανάκος θέλησε να κοντρολάρει την μπάλα, αυτή πέρασε κάτω από το πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα. Το κακό είχε γίνει...

Το Sport24.gr έψαξε και παρουσιάζει 12 χαρακτηριστικά αυτογκόλ με επίκεντρο την χώρα μας. Προφανώς και δεν είναι τα μόνα που έχουν σημειωθεί, διότι η λίστα είναι τεράστια και τα παραδείγματα πολυάριθμα. Το καθένα έχει τη χάρη του και την ομορφιά του. Για τον ουδέτερο τηλεθεατή βέβαια, διότι αν στηρίζεις την ομάδα που το δέχεται, το εγκεφαλικό δεν είναι και πολύ μακριά.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και απολαύστε τα ένας προς ένα, διότι πραγματικά αξίζουν. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με την φανέλα της Εθνικής κόντρα στο Λουξεμβούργο, το... δώρο των Σλοβάκων, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την Καλαμαριά, φοβερά αυτογκόλ σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και αρκετά ακόμα περιλαμβάνει το... μενού.

Σαφώς και ο καθένας έχει την προτίμησή του, μπορεί να γράψει "μα είναι δυνατόν να μην βάλατε το... τάδε", επομένως κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Φάτε μάτια ψάρια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ