ΣΤΗΛΕΣ

Από οπαδός της Πόρτσμουθ... παίκτης της!

Από οπαδός της Πόρτσμουθ... παίκτης της!

Ο Ρομπ Φίλιπς έδωσε σάρκα και οστά σε ένα τρελό όνειρο, να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του Πόρτσμουθ, καθώς υπέγραψε στα 44 του χρόνια συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών. Διαβάστε το απίστευτο story!

Εάν πιστεύετε πως ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα έχουν τύχη να πραγματοποιηθούν στη ζωή κάποιου τότε ο Ρομπ Φίλιπς είναι ο... άνθρωπός σας! Ο εν λόγω κύριος ήταν από μικρό παιδί φανατικός φίλος της Πόρτσμουθ και έμελε στα 44 του χρόνια να πάρει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναπάντεχες χαρές της ζωής του, καθώς ανήκει επίσημα εδώ και λίγες ημέρες στο ρόστερ της αγαπημένης του "Pompey"!

Ως ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού "Sign For Your Club competition" που διοργάνωσε (σε συνεργασία με την Sky Bet) η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας Papa John's (επίσημος χορηγός της Football League στο Νησί), ο Ρομπ Φίλιπς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα έχει όλα τα "κομφόρ" που μπορεί να απολαμβάνει ένας ποδοσφαιριστής της Πόρτσμουθ.

Από οπαδός της Πόρτσμουθ... παίκτης της!

Η Πόρτσμουθ παρουσιάζει επίσημα το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα: τον... 44χρονο Ρομπ Φίλιπς

"Είναι υπέροχο που έχω υπογράψει για τον σύλλογο που υποστήριζα από μικρό παιδί. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν καλά και είναι τιμή για μένα που είμαι τώρα επίσημο μέλος της ομάδας.

Επέλεξα το νούμερο 44 στη φανέλα επειδή μόλις έκλεισα τα 44 μου χρόνια. Δεν θα μπορούσα να περιμένω καλύτερο δώρο γενεθλίων", τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του ο φίλος της Πόρτσμουθ, της ομάδας που κατέκτησε το FA Cup το 2008 αλλά πλέον αγωνίζεται στη League Two (τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας).

Όντας μέλος της Πόρτσμουθ, ο Φίλιπς θα παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και το όνομά του θα συμπεριλαμβάνεται στις επίσημες λίστες των ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του matchday programme, ενώ θα έχει και ορισμένα μπόνους.

Από οπαδός της Πόρτσμουθ... παίκτης της!

Ο Φίλιπς ποζάρει με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, την οποία πλέον θα υπηρετεί αγωνιζόμενος για αυτήν

Υπογεγραμμένη φανέλα από τους ποδοσφαιριστές της "Pompey", δωρεάν εισιτήρια για κάθε εντός έδρας αγώνα για το υπόλοιπο της σεζόν, περιήγηση στο στάδιο, ρέπλικα εμφάνιση με το όνομα και τον αριθμό του καθώς και δωρεά πίτσα για έναν χρόνο!

"Είμαστε ευχαριστημένοι που καλωσορίζουμε τον Ρομπ στην ομάδα μας, ελπίζω να απολαύσει κάθε λεπτό", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Μαρκ Κάτλιν, ο οποίος ευχαρίστησε μάλιστα δημόσια την αλυσίδα εστιατορίων Papa John's για τη δωρεά 20.000 λιρών στην ομάδα, στο πλαίσιο της υπογραφής του συμβολαίου του Φίλιπς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ