VIRAL

Απίστευτο: Βοηθός στη Σκωτία έδωσε... πλάγιο αντί για γκολ!

Απίστευτο: Βοηθός στη Σκωτία έδωσε... πλάγιο αντί για γκολ!

Στην αναμέτρηση για την Championship της Σκωτίας ανάμεσα σε Πάτρικ Θιστλ και Γκρίνοκ Μόρτον, οι γηπεδούχοι σκόραραν, αλλά το γκολ μετατράπηκε σε... πλάγιο. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη. (VIDEOS)

Σκεφτείτε το παρακάτω περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Σκωτίας, να συνέβαινε σε ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος. Καλύτερα ας σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε, διότι πολλά έχουν δει τα μάτια μας και "φρένο" δεν μπαίνει

Στην αναμέτρηση για την Championship της Σκωτίας, η Πάτρικ Θιστλ φιλοξένησε την Γκρίνοκ Μόρτον, με τον βοηθό σε πρώτη φάση και τον διαιτητή στη συνέχεια να παίρνουν μια από τις πιο ανήκουστες αποφάσεις που έχουν υπάρξει ποτέ.

Η Πάτρικ Θιστλ ήταν μπροστά με 1-0 και κέρδισε κόρνερ στο 56'. Μετά την εκτέλεση, ο Κρις Ντούλαν έκανε ένα υπέροχο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει εντός εστίας.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Ο διαιτητής έδειξε σέντρα, οι γηπεδούχοι έτρεξαν να πανηγυρίσουν και ένας παίκτης των φιλοξενούμενων από τα νεύρα του έστειλε την μπάλα στο πλάγιο. Το έχουμε ξαναδεί το σκηνικό, θα μπορούσε να πει κάποιος. Αμε δε...

Ο βοηθός δεν είχε καταλάβει ότι είχε μπει γκολ και έδωσε... πλάγιο. Ναι, έδωσε πλάγιο!!!

Ο διαιτητής του αγώνα, Μπάρι Κουκ, πήγε στον βοηθό του για να συνεννοηθεί για τη φάση και αντί να δείξει σέντρα, ενστερνίστηκε την άποψή του και έδωσε όντως πλάγιο!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν 25 χρόνια, με την Πάτρικ Θιστλ να εμπλέκεται και πάλι σαν σε διαβολική σύμπτωση, απλά τότε ήταν ο θύτης και το θύμα η Νταντί Γιουνάιτεντ. Η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα, απλά χτύπησε στο μέσα δοκάρι και βγήκε εκτός εστίας στη συνέχεια, καταλήγοντας στα χέρια του τερματοφύλακα. Το γκολ εκείνο δεν μέτρησε ποτέ!!!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ