ΣΤΗΛΕΣ

Αμυντικός χτύπησε με το μπαστούνι τον γκολκίπερ του!

Αμυντικός χτύπησε με το μπαστούνι τον γκολκίπερ του!
Χόκει-ατύχημα

Τραυματισμός-ΣΟΚ σε ματς χόκεϊ, με παίκτη να χτυπάει με μπαστούνι τον... γκολκίπερ του μετά από γκολ (vid)!

Και όμως, ο Κιθ Μπάλαρντ, αμυντικός των Florida Panthers που παίρνουν μέρος στο NHL (την μεγάλη κατηγορία του αμερικανικού πρωταθλήματος χόκεϊ), το ξέχασε και παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία το βράδυ της Δευτέρας.
Μετά από ένα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τους Atlanta Trashers, ο Μπάλαρντ θέλησε να ξεσπάσει την οργή του χτυπώντας με το μπαστούνι του την εστία του τέρματος, όμως στο... δρόμο του βρέθηκε ο συμπαίκτης του και γκολκίπερ των Panthers, Τόμας Βόκουν, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα κατακέφαλα με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στον πάγο.

Το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετά λεπτά και στη συνέχεια ο Βόκουν διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι το πολύ σοβαρό (πέρα από σκίσιμο στο αυτί...) με αρκετούς στις ΗΠΑ να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Μπάλαρντ αλλά την ομοσπονδία χόκεϊ να αποκλείει τη λήψη πειθαρχικών μέτρων.

"Δεν κατάλαβα πραγματικά τι συνέβη. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Δεν έχει να κάνει με το πως θέλεις να ελέγξεις την απογοήτευσή σου.

Είμαι σίγουρος ότι ο Κιθ Μπάλαρντ δεν θα το ξανακάνει ποτέ αυτό",

τόνισε ο προπονητής των Panthers, Πιτ Ντε Μπερ, με τον αναλυτή χόκει στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN να χαρακτηρίζει το περιστατικό ως "ίσως το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου".


Από την πλευρά του, ο "δράστης" Μπάλαρντ υποστήριξε πως δεν συνειδητοποίησε αρχικά τι είχε κάνει στον συμπαίκτη του, ενώ αποκάλυψε ότι παραμένουν πολύ καλοί φίλοι:

"Ήμουν τόσο φορτισμένος εκείνη τη στιγμή που δεν αντιλήφθηκα ότι τον είχα χτυπήσει. Μόνο όταν πήγα στον πάγκο κατάλαβα.

Κοιτούσα γύρω και είδα τους προπονητές να πετάγονται και τους συμπαίκτες να με ενημερώνουν. Ήμουν σε κατάσταση σοκ.

Ο Βόκι είναι πολύ καλός φίλος μου. Ο τρόπος που το χειρίστηκε με έκανε να νιώσω καλύτερα. Είπε ότι σε δύο μήνες, θα γελάμε μαζί για αυτό το περιστατικό",



δήλωσε σχετικά.























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ