Το πρόγραμμα και οι τελευταίες πληροφορίες για το Greece Race for the Cure 2025

Ολες οι πληροφορίες για το 17ο Greece Race for the Cure® που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή με χιλιάδες κόσμου να συμμετέχει στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Με σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού», τρέχουμε 5 χλμ. & περπατάμε 2 χλμ., ξεκινώντας από το Ζάππειο ή συμμετέχουμε απομακρυσμένα, μεταφέροντας τα μηνύματα της διοργάνωσης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το Greece Race for the Cure® πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe®.
Οι συμμετοχές έχουν συμπληρωθεί και αυτές είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες:
Παραλαβή υλικού
Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας (t-shirt, race kit) από το σημείο παραλαβών, 3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα, ισόγειο, από Δευτέρα 22/9/2025 έως Παρασκευή 26/9/2025, 10:00-20:00.
Ατομική Εγγραφή: Η παραλαβή υλικού γίνεται με την επίδειξη του QR code που θα σας σταλεί στο e-mail σας.
Ομαδική Εγγραφή: Η παραλαβή του υλικού γίνεται από τον/ην αρχηγό της ομάδας με την επίδειξη του QR code που θα λάβει στο email του/ης.
*QR code: Οι αποστολές των qr codes για την παραλαβή του υλικού θα ξεκινήσουν στις 15/9/2025
Το πρόγραμμα του
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025 — Ημέρα Γιορτής & Προαγωγής Υγείας
(Προαύλιο Ζαππείου, 12:00 – 18:00)
• Δράσεις πρόληψης & ενημέρωσης
• Sessions γυμναστικής (fitness boxing, African dance, pilates, Tumbao, Zumba, οικογενειακή yoga)
• Δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς & μεγάλους (κατασκευές, ζωγραφική)
• Τοξοβολία
• Παιδική γωνιά — face painting, ζωγραφική
• Έκθεση φωτογραφίας των survivors (Άλμα Ζωής)
• Sponsors’ Expo
• Συμβολική φωταγώγηση
Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 — Ημέρα Αγώνα
(Ζάππειο, Εκκίνηση από 08:30 π.μ.)
Πρωινές δράσεις & παράλληλες εκδηλώσεις
08:30 – 12:00
• Δράσεις στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου (Παιδική γωνιά, Τείχος ευχών, Έκθεση φωτογραφίας, Sponsors’ Expo, ενημερωτικές δράσεις)
• Στην Κεντρική Σκηνή:
– 09:00: Warm Up με την Ελένη Πετρουλάκη
– 09:30: Δρώμενο «Survivors»
– 09:50: Dance Session από Finix Dance Academy
– 10:30: Μπάντα Πολεμικού Ναυτικού
– 10:45: Αποθεραπεία δρομέων με τη Μάντη Περσάκη
– 11:00: Βραβεύσεις (πρώτοι άνδρες, πρώτες γυναίκες, πρώτες survivors)
– 11:10: DJ set (DJ Pavlina)
– 12:15: Τελετή Αναγνώρισης Survivors
Ώρες εκκίνησης διαδρομών
- 09:30 π.μ. — Αγώνας δρόμου 5 χιλιόμετρα
• 10:30 π.μ. — Περιπατητική διαδρομή 2 χιλιόμετρα