Thessaloniki City Marathon: Μέχρι τις 9 Νοεμβρίου οι εγγραφές για τον πρώτο Μαραθώνιο πόλης

Το Thessaloniki City Marathon είναι ένας νέος αγώνας δρόμου που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη, παράλληλα με το 8ο Olympic Day Run Greece, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025.
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025 το Olympic Day Run Greece, ο αγώνας με το πιο αναγνωρίσιμο Brand Name διεθνώς – αυτό των Ολυμπιακών Κύκλων – επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή χρονιά με αγώνες Ημιμαραθωνίου, 10Κ, 5Κ, 1,5Κ (πιστοποιημένες διαδρομές από την Association of International Marathons and Distance Races) και δίνει το παράγγελμα της εκκίνησης για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (Olympic Day) 2025.
Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας και χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο αγκαλιάζουν το όραμα μας και ενώνουν τις δυνάμεις τους στο όνομα ενός παγκόσμιου θεσμού που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΔΟΕ σε περισσότερες από 150 χώρες, με συμμετοχή 5,5 εκατομμυρίων δρομέων ετησίως!
Με παράλληλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις που θα εκτείνονται σε όλη την πόλη, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί επισκέπτες και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο σε μία πολυθεματική γιορτή που θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα, στρέφοντας το παγκόσμιο βλέμμα στην Ελλάδα, γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το πρόγραμμα για το 1st Thessaloniki City Marathon (Κυριακή 23/11/2025) έχει ως εξής:
-
07:30 π.μ. → Εκκίνηση Μαραθωνίου (42 χλμ)
-
07:30 π.μ. → Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου (21 χλμ)
-
10:00 π.μ. → Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ
-
11:30 π.μ. → Εκκίνηση αγώνα 1,5 χλμ (δρομικό / δυναμικό βάδισμα)
-
12:00 μ. → Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ
Οι συμμετοχές κλείνουν το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου 2025. Για συμμετοχή εδώ