SPORTS TRAVEL

Λάμψη και θέαμα από χιλιάδες παιδιά στο “Hellas Gym Festival 2025”

Η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση Γυμναστικής στην Ελλάδα συνεχίζεται καθημερινά μέχρι την Κυριακή (22/06), με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Το φαντασμαγορικό θέαμα που προσφέρουν συνολικά 8.700 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών αποτύπωσε τη δυναμική της Γυμναστικής και χάρισε αξέχαστες εμπειρίες στις συνολικά 402 ομάδες που θα παρουσιάσουν προγράμματα στο φετινό “Hellas Gym Festival 2025” και “Hellas Gym for Life Contest 2025”, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ!

Η καθιερωμένη, διπλή γιορτή της Γυμναστικής για Όλους άνοιξε με το “Hellas Gym Festival 2025”, που ακολουθεί τη φιλοσοφία της συμπερίληψης και της ανάδειξης όλων των συμμετεχόντων σε πρωταγωνιστές! Έπειτα από πέντε ημέρες γεμάτες από εντυπωσιακά προγράμματα, πολλά χαμόγελα και απόλυτη οργανωτική επιτυχία, την σκυτάλη πήραν οι ομάδες του διαγωνιστικού σκέλους “Hellas Gym for Life Contest 2025”, οι οποίες θα παρουσιάσουν προγράμματα εκπληκτικής ομορφιάς από την Παρασκευή (20/06) μέχρι και την Κυριακή (22/06).

Το “Hellas Gym Festival 2025” και “Hellas Gym for Life Contest 2025” υλοποιούνται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, είναι ενταγμένα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α., ενώ παράλληλα με τη διοργάνωση θα εορτασθεί η Ολυμπιακή Ημέρα, σε συνεργασία με την ΕΘΝ.Ο.Α. και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, όπως επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος.

Εκ μέρους της Διοίκησης της Ε.Γ.Ο., τους υψηλούς προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Τσολακίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Προβιάς, ενώ παρόντες ήταν ακόμη από το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. η Έφορος Υλικού Μαρίνα Αθανασίου, ο εκπρόσωπος των Αθλητών στο Δ.Σ. Λευτέρης Πετρούνιας και ο υπεύθυνος του αθλήματος της Γυμναστικής για Όλους Συμεών Σκουτέρης.
Επιπλέον, το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α. και εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Δημοσθένης Ταμπάκος.

Ιδιαίτερη λάμψη πρόσθεσε με τη δική της παρουσία η τέως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου, ενώ παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Σκουντής και ο υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού του ΚΚΕ Θεόδωρος Λιάπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ