Ανοιξαν οι εγγραφές για τον 8ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών

Ο Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών θα διεξαχθεί για 8η φορά την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, δίπλα στη θάλασσα του Νότιου Πηλίου.
Δρομείς από όλη την Ελλάδα θα τρέξουν στις πανέμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές του οικισμού του Νοτίου Πηλίου, ενώ βέβαια δεν θα χάσουν το μπάνιο στη θάλασσα των Καλών Νερών που ονομάζονται έτσι για αυτόν ακριβώς το λόγο!
Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί τεχνικό t-shirt dri fit, ενώ όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με διοργανωτή τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, και συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Εναλλακτικού Τουρισμού και Πολιτιστικών Δράσεων Νοτίου Πηλίου (Bad Influence), τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πολύτιμος υποστηρικτής θα είναι η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Θα γίνουν αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων, και Παιδικός 500 μέτρων.
Οι εγγραφές άνοιξαν, και γίνονται στο λινκ https://rb.gy/xwgh7x. Προς διευκόλυνση όσων μένουν στον Βόλο, πραγματοποιούνται εγγραφές και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.